2777
2789
عنوان

اشتباه فکر میکردم

91 بازدید | 10 پست

یکی دو ماهه که دیگه به این نتیجه رسیدم زندگی اون دلخوشی نبود که خیال میکردم 

انقد زندگی برام قشنگ بود 

خیلی حس خوبی داشتم به دریا به درخت به صدای پرنده به نور آفتابی که از پنجره می‌افتاد روی قالی اتاق  به جاده ای که می‌رفتیم تا برسیم شمال 

هر روز با عشق به خونه می‌رسیدم 

به خودم به گلهام 

تا همسرم بیاد خونه غذا آماده بود 

ولی الان چند وقته خونم نامرتبه و دیگه حوصله هیچ کاری ندارم 

اون دو هفته لعنتی بهم ثابت کرد زندگی خیلی مسخره تر و کوتاه تر از این حرفاس 

احساس میکنم دیگه این دنیا ارزش اینهمه عشق ورزیدن و حال خوب رو نداره فقط باید منتظر باشیم تا تموم بشه 

الان فقط هر روزم شده استرس که نکنه دوباره اتفاقی بیفته 😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طبیعیه که بعد از یه اتفاق ترسش باهات بمونه . اگه باهاش مقابله نکنی این ترس در وجودت دائمی میشه . مثل کسی که تصادف میکنه حین رانندگی بهش میگن دوباره بشین تا ترسش تو دلت نمونه و کم کم به جای اضطراب فقط احتیاط کنی

طبیعیه که بعد از یه اتفاق ترسش باهات بمونه . اگه باهاش مقابله نکنی این ترس در وجودت دائمی میشه . مثل ...

رانندگی دست خود ادمه و می‌تونه با ترسش مقابله کنه 

ولی اینکه خبر نداشته باشی یه عده آدم چه تصمیمی دارن برای ایندت میگیرن و تو ابهام موندی ترسناکه 

امیدوارم همیشه صلح باشه همه ی دنیا 

طبیعیه حق داری خیلیا اینطوری شدن با مشاوره صحبت کن

خیلی مسخرس ولی من واقعا کسی رو لازم دارم الان که از اینده خبر داشته باشه و بگه هیچ اتفاقی نمیفته و دوباره جوونه امید رو تو دلم زنده کنه 

مشاوره چی میخواد بگه فقط میخواد بگه آروم باش مشاور خبر داره که آیندمون چی قراره بشه ؟

هیچکس از آینده خبر نداره 

مشاوره کمک میکنه اضطرابت کم بشه و ب زندگی عادی برگردی 

خیلی مسخرس ولی من واقعا کسی رو لازم دارم الان که از اینده خبر داشته باشه و بگه هیچ اتفاقی نمیفته و د ...

چی بگم

ته همه چی مشخصه بهتره در حال باشین قدر الان ک ارومه رو بدونین هیچ‌کس هیچی نمیدونه جز خدا