2777
2789
عنوان

کنکور یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 42 پست
من برنامه ریزی کردم از الان تا اول مهر دهم ویازدهم رو میبندم دقیقا بدون ریاضی و عربی و فنون که فیلم ...

خداروشکر مشکل همه مون تو همین سه درسه😂😭

باز فنون خوبه اقتصاد بدتره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من از تیر اخراش شروع کردم هنوز دهم و یازدهمم تموم نشده تازه بدون ریاضی و فنون و عربی 🤦🏻‍♀ ورودی دو ...

تو هر روز تست میزنی 

من تقریبا از اول مرداد شروع کردم الان دیگه تقریبا دهم تمومه فقط تست زیاد نمیزنم

عزیزم من الان از دهم جغرافیا و جامعه رو کامل تموم کردم مثلا تاریخ دهم ۱۰ درس خوندم یازدهم ۱۱ درس جغر ...

اخر هر هفته

درس هایی که تو هفته خوندی رو مرور کن و تست بزن باز

اون وقت متوجه میشی که داری درست میری یا نه

اگه متن ها نسبتا یادت باشه و خوندن در حد دوره و مرور باشه بله شاید تا ۲۰ شهریور جمع بشه 

ولی اگه کلا یادت نیست و قراره از اول بخونی فکر نکنم تا ۲۰ شهریور جمع بشه البته بستگی به خودتم داره 

خداروشکر مشکل همه مون تو همین سه درسه😂😭باز فنون خوبه اقتصاد بدتره

همون دیگه سر همین هرکس این سه درس و بالا میزنم رتبه خوبی میاره 

ولی من هرجور حساب کردم دیدم خیلی وقت ازم میگیره گفتم بقیه کتاب هارو تموم کنم بعد آخر برنامه فقط این سه تا کتاب و کار کنم 

(:A__•~•__M:)
تو هر روز تست میزنی من تقریبا از اول مرداد شروع کردم الان دیگه تقریبا دهم تمومه فقط تست زیاد نمیزنم

آره هر درسی ک میخونم میزنم همون روز یا روز بعدش حداقل از هر درس ۳۰ تا تو ی روز مثلاً ۱۴۴ تا زدم یا دیگه کم کم ۷۴ تا 

همون دیگه سر همین هرکس این سه درس و بالا میزنم رتبه خوبی میاره ولی من هرجور حساب کردم دیدم خیلی وقت ...

من امروز ریاضی میخوندم

گفتن قیدشو میزنم کلا

چون واقعا نمیفهمم 

آره هر درسی ک میخونم میزنم همون روز یا روز بعدش حداقل از هر درس ۳۰ تا تو ی روز مثلاً ۱۴۴ تا زدم یا د ...

خب منم همه درسا رو میزنم ولی بعدش نه مثلا شده روزی فقط تست بزنم 900تا ولی خب میخواستم بدونم بلافاصله بعدش میزنی یا چند روز بعد 

من امروز ریاضی میخوندمگفتن قیدشو میزنم کلاچون واقعا نمیفهمم

من بخونمم می‌دونم قرارع منفی بزنم پس چرا وقتمو روش بزارم؟ میتونم دوساعتی ک برا اون میزارم دو تا کتاب تموم کنم 😑