2777
2789
عنوان

یه کاشت ناخن ساده شده 600😐

375 بازدید | 48 پست

کا‌ش این کار دولتی و قانونی بود حداقل چهارتا بازرس و سرپرست داشت که ناخن کارا آنقدر گرون نمیکردن والا من دیگه نمیرم ناخن کاشت کنم مگه پولمو از تو جوب آوردم بریزم جیب اینا لابد میخان تمام خرج مخارج خانوادشون از رو ناخن های ما در بیارن هر موقع بخان هی افزایش قیمت میدن 

با همون پول میشه 4 5 تا لاک خرید 

فقط 33 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس لاک بزن

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

فکر کنم موادش گرونه 

میشه یه لحظه بیایین تایپیک اخرم لطفا 

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔