2777
2789

بچها پسرم الان ۴ونیم سالشه خب تو پارک یا توخونه بادوستاش قشنگ بازی میکنه ها

ولی الان میره مهد بازی گروهیش اوکی هست

ولی مثلا مربی میگه هرکاری من انجام میدم شمام انجام بدین رو بیشتر وای میسته نگا میکنه انجام نمیده اصلا

چیکار کنم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط حرف مربی رو گوش نمیده

الان فیلم گذاشتن تو گروه مثلا مربی میگ توپ سبز بالا میبره بالا بعد میگ بنفش و بیار بالا سبز پایین دیگ وای میسته نگا میکنه بااینکه رنگارو بلده.یا توخونه باهاش شعر میخونم بلده میره مهد مربی با بچه ها میخونه پسر من نمیخونه میگم چرااااا اینجوری میکنی

میگه من خستم

گلم خودت تو خونه باهاش بازی میکنی یا چیزی بش میگی انجام میده؟

اره باهاش شعر میخونم میخونه از خودش چرتو پرتم اضافه اون شعر میکنه

بعد همونو مربی با بچه ها دارن میخونن نمیخونه نگا میکنه بهشون

ولی زنگ بازی که میشه بادوستاش گروهی بازی میکنن نمیدونم مشکل از مربی هست یا پسرمن

اصلا فکرشم نکن . بسیار عادی هست . مگه معلم حرفی زده ؟

نه چیزی نگفته فقط میگ شلوغه

فیلم میفرستن تو گروه انلاین اونجا میبینم وقتی مربی باهاشون کار میکنه نگاه میکنه بخوادم انجام بده اصلا پراانرژی نیست 

خب سوال اینه لج میکنه یا متوجه نمیشه مربی چی میگه؟

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

خب سوال اینه لج میکنه یا متوجه نمیشه مربی چی میگه؟

لج نمیکنه. تو خونه میگم وقتی مربی میگ بیاین شعر بخونیم چرا نمیخونی وایمیستی نگا میکنی یا توپ بازی رو انجام نمیدی منم ببینم خوشحال شم میگه خسته میشم

لج نمیکنه. تو خونه میگم وقتی مربی میگ بیاین شعر بخونیم چرا نمیخونی وایمیستی نگا میکنی یا توپ بازی رو ...

خب پس یعنی نمیتونه شنیده رو درک و کنه و انجام بده؟

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن