بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
الان فیلم گذاشتن تو گروه مثلا مربی میگ توپ سبز بالا میبره بالا بعد میگ بنفش و بیار بالا سبز پایین دیگ وای میسته نگا میکنه بااینکه رنگارو بلده.یا توخونه باهاش شعر میخونم بلده میره مهد مربی با بچه ها میخونه پسر من نمیخونه میگم چرااااا اینجوری میکنی
دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن
لج نمیکنه. تو خونه میگم وقتی مربی میگ بیاین شعر بخونیم چرا نمیخونی وایمیستی نگا میکنی یا توپ بازی رو ...
خب پس یعنی نمیتونه شنیده رو درک و کنه و انجام بده؟
دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن