2777
2789

میخوام خودکشی کنم حداقل یه بچه نیست دلم بهش خوش باشه دیگه انگیزه ای برای ادامه دادن ندارم لطفا پیشنهاد درمان و پرورشگاه ندین خودم میدونم فقط بگین کسایی با شرایط من چه جوری کنار میاین به چه امیدی زنده این

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم شما اعتقاددارین یا نه ولی پناه امن من خاندان بنی هاشمه

از طرف شما دورکعت نماز برای حضرت رقیه میخونم به امید بچه دار شدنتون به برکت اسم این خانوم خیلیا بچه دارشدن💚

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚

خوب وقتی زندگی به نظرت قشنگ نیست، چرا میخوای یکی دیگه رو بیاری توش؟؟

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

دختر خالم ۱۸ ساله که بچه نداره خبلی درمان کردن نشد میدونم خیلی اذیته ولی داره زندگی میکنه اینو باید قبول کنیم که همیشه همه چی اون طور که ما می‌خوایم پیش نمیره 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

به امید ناامیدی 😐

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش

ادم‌بچه نداشته باشه بهتر از این بچه دار شی به دنیا بیاد بزرگش کنی زجر و دردش ببینی مثل خواهر من مرگ بچش دید زجرش دید میدونی چقدر ناراحت کننده ست ۲۸ سال زحمتش کشیده بود یه باره تو یه حادثه از دستش داد جونش به جون بچش بند بود خواهرم‌شده مرده متحرک

نمیدونم شما اعتقاددارین یا نه ولی پناه امن من خاندان بنی هاشمهاز طرف شما دورکعت نماز برای حضرت رقیه ...

واقعا بابت قلب مهربونت ازت ممنونم عزیزم لطف خیلی بزرگی میکنی 

واقعا بابت قلب مهربونت ازت ممنونم عزیزم لطف خیلی بزرگی میکنی

قوربونت

الهی ک حاجت روا باشی 😍

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚

دختر خالم ۱۸ ساله که بچه نداره خبلی درمان کردن نشد میدونم خیلی اذیته ولی داره زندگی میکنه اینو باید ...

اخه من نمیتونم بدون بچه ادامه بدم اونقدر قوی نیستم بتونم با این تنهایی الانم و بدتر ازاون تنهایی و بی کسی پیری کنار بیام بمیرم خوشحالترم

ادم‌بچه نداشته باشه بهتر از این بچه دار شی به دنیا بیاد بزرگش کنی زجر و دردش ببینی مثل خواهر من مرگ ...

میدونم این چیزی که گفتی چقدر سخته خدا به خواهرت صبر بده ولی عزیزم همه که قرار نیست بچشون بمیره وی گاهی از شدت تنهایی و بی انگیزگی حتی گفتم کاش بچه ای داشتم حتی به قیمت اینکه بعدازچندسال ازم بگیردش