2777
2789

من و شوهرم بعد از دوسال دوستی و کلی فراز و نشیب بهم رسیدیم ما کوردیم ورسم عقد موندن نداریم درواقع عقد و عروسیمون تو یک روزه پارسال شهریور عروسی من بود و پدر شوهرم چون تازه از بیماری سرطان نجات پیدا کرده بود واقعا دستشون خالی بود همسرمم همینطور،منم چون شرایطو دیدم راستش اصلا سخت نگرفتم یه مراسم کوچیک خودمونی گرفتیم و اومدیم سر خونه و زندگیمون حتی بیشتر وسایل بزرگایی که همسرم باید میگرفت و نگرفتیم و در واقع با نصف وسایلایی که برای خونه مجردیش بود و خیلی هم قدیمی و زوار در رفته سر کردیم حتی از شانس گندمون یه ماه بعد لباسشویی سوخت و ما کل یکسالو لباسامونو با دست شستیم😅 اونموقع پدر و مادرم خیلی ناراحت شدن و واقعا به من سرکوفت میزدن که اینچه وضعیه اما من همسرمو خانوادشو میشناختم میدونستم که اگر داشت برام کم نمیزاشت خلاصه من صبوری کردم و همونجوری گذشت حالا بماند که چه حرفاییم پشت سرم زدن که اصلا مهم نبود چون ما عاشق هم بودیم و ارامشمون برام از همه مهمتر بود، حالا امسال فقط با گذشت یکسال از زندگی هم پدر شوهرم هم شوهرم هر دوبرام جبران کردن تقریبا تمام وسایل خونرو دادیم رفت و نو خریدیم و پدر شوهرمم به جبران عروسی که مفصل نبود بهمون پول داد و خونرو عوض کردیم و از پله های طبقه چهارم خلاص شدیم و یه خونه شیک و نوساز گرفتیم الان خیلی خوشحالم و خواستم بگم همیشه هم صبوری و درک کردن نتیجه عکس نمیده اگر میبینید شریک زندگیتون ارزششو داره باهاش بسازید وبدونید که براتون جبران خواهد کرد،زندگیاتون پر از شادی وآرامش🌸🌸🤍🤍

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبخت باشید گلم❤️

ممنونم عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

من الان14سال صبوری کردم الان امروز اومدم قهر بچه دارم دلم براش خونه

هر آدمی لایقش نیست قبول دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداروشکر 😍 

انشالله همیشه شاد و خندان باشید 💖

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)

خیلی عالی، خوشبخت باشی

فاصله‌‌ٔ بین‌ تو‌ و‌ اهدافت یک‌ کلمه است:«اراده»🌱این‌ فاصله‌ را پر کن و باور‌ کن‌ هدفهایت‌ از آن چیزی‌ که‌ فکر میکنی به‌ تو‌ نزدیکتر هستند.🕊️