2777
2789
عنوان

تعبیر خواب میخوام کسی هس کمک کنه

46 بازدید | 11 پست

همیشه تو خواب میدیدم حامله ام یا بچه پسر دارم و یدونه پسر ب دنیا اوردوم 

امشب تو خواب دیدم یه بچه دختر ب دنیا اوردم انقد گریه کردم گفتم خدایا شکرت تو خواب 

بیدار شدم فقط این خواب سرمو خیلی مشغول کرده 

اگ بفهمم بچه دومم دختر میشه از الان میخوام حامله باشم از خدا میخوام طعم دوتاشونم بچشم 🥹

معنیش چی میش؟

منم از این خوابا زیاد دیدم هم پسر هم دختر نشده که فعلا

فقط 36 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین فکر کنم خواب دختر تعبیرش عم وناراحتی میشه بخاطرهمینم حالت بد شد تو خواب

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

بزن هوش مصنوعی دقیق کمکت میکنخ

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉یه دختر فوووق‌العاده نازدار و قری هستم، خیییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

گریه شوق بود و میگفتم خدایا شکرت فکر نکنم غم و ناراحتی باش

چی بگم ..اخه خواب ها تعبیرشون یه چیز دیگه میشه کلا

مثلا دندون دار شدن یعنی تولد دندونت بره یعنی یکی میمیره.. خواب گوسفند ماله برعکس خواب طلاوثروت 

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

هوش مصنوعی از تعبیر خواب ابن سیربن استفاده میکنه که تعابیر اون هم به در نخوره

جدا؟ نمی‌دونستم 

همه هوش مصنوعیا؟ من از دیپ سیک استفادع میکنم 

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉یه دختر فوووق‌العاده نازدار و قری هستم، خیییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

جدا؟ نمی‌دونستم همه هوش مصنوعیا؟ من از دیپ سیک استفادع میکنم

ببین ابن سیرین کلا این مدلیه که مثلااگه خواب دزد دیده باشی میگه خوبه اگه مثلا عروس شده باشی میگه بده 

کلا چرت میگه این تعبیر خواب نیس که 

بعد خب این تلقینشون تاثیر میذاره چون اونی که این خوابو دیده عمیقا باور میکنه که همینه قشنگ گند میزنه به زندگی طرف 

اگه زده بود تعبیر خواب امام صادق اون درست تره هرچند بازم دستکاری شده