2777
2789
عنوان

سلام خانما میشه بیاین لطفا

108 بازدید | 8 پست

من شیش هفت ماهیه ک پدر برادرمو از دست دادم.💔😔

همسرم چنبار به من گفت بیابریم بیرون بگردیم تفریح اینا ولی من قبول نکردم چون هم یه جورایی دلم نمیومد هم اینکه تو روستا هستیم اینجا خیلی سخت میگیرن حالا همسرم ازدستم ناراحته همش اصرار داره بریم بیرون میگ تواین خونه دلم پوسیده‌

حالا بنظرتون بیخیال حرف مردم بشم برم ک همسرم ازم ناراحت نباشه یا نرم بیشتراونایی ک تویی روستا هستن درک میکنن😟

همش غرمیزنه همسرم.ازطرفی یه دختر یک ساله دارم خیلی ازبیرون رفتن خوشش میاد

آقایون  ب من درخواست بدید ببینم شرفتومیبرم ب نی نی یارم اطلاع میدم🤬

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو تا کی میخوای برا مردم زندگی کنی ، همین مردم بعد فوت اونا اومدن هر روز سر بزنن بگن چطوری حالت چطوره ؟؟؟ من کشیدم اینا رو برو تا خالن خوب بشه بقیه هم با تو زندگی میکنن چرا اونا رو نابود میکنی

برید بیرون روستا جاییکه اشناهاتون نباشند بگردید

اخه اطرافمون جاهای خوبی داره اکثرآ اشنا ها اونجان

تو شهر ما تا 40 روز بیرون نمیرن بیشتر از اون ظام به خودته گلم

میدونم ولی خوب اینجا خیلی ادمایی مضخرفی.د اره

برو تا کی میخوای برا مردم زندگی کنی ، همین مردم بعد فوت اونا اومدن هر روز سر بزنن بگن چطوری حالت چطو ...

اره بخدا هیچ کس حتی مادرمم حالمو نمپرسه باهام قهره .

خیلی تنهام نمیخوام شوهرمم از دست بدم

اره بخدا هیچ کس حتی مادرمم حالمو نمپرسه باهام قهره .خیلی تنهام نمیخوام شوهرمم از دست بدم

مردا ذاتا غمگین هستن غیر اینکه با یه اتفاق که تو رو خوشحال و خوشبخت نشون بده اونا هم شاد میشن پر انرژی که حتی تو میل جنسیشون هم تأثیر میزاره چرا اینو ازش دریغ میکنی ، اون میخواد حال تو رو عوض کنه عوضش خودش هم شاد بشه بقیه اش با خودته. 

مردا ذاتا غمگین هستن غیر اینکه با یه اتفاق که تو رو خوشحال و خوشبخت نشون بده اونا هم شاد میشن پر انر ...

اهم راس میگی.

باورت میشه توزندگیم فقط اونو دارم دیگ هیچ کسو ندارم مادرمم باهام قهره پدرو برادرمم ک فوت شدن خواهرمم ب خونم تشنس