2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

41 بازدید | 7 پست

سلام خانما 

خواهشا اونایی که تعبیر خواب بلدن یا تجربه مشابه داشتن به من کمک کنن

من به دختر مجردم، دیشب خواب دیدم با مادرم تو یه شهرستان کوچیکی بودیم، یه افسر نظامی با لباس سبز و تمیز افتاد دنبال ما و ما رو تعقیب می‌کرد، بعد هرجا ما میرفتیم اینم میومد، بهمون کمک می‌کرد. مثلا به سرباز هاش دستور میداد کارهای مارو بکنن و اینا، بعد کم کم فهمیدم به من علاقه مند شده و قصد ازدواج با من رو داره، یکم دیگه که رفتیم جلو یه شیر زرد بزرگ بود تو یه فضای سبز که بسته نبود و آزاد بود، همه هم رد میشدن ولی این شیر به کسی کاری نداشت، و آروم بود، فقط یه بچه خواست بهش دست بزنه که غرش کرد و مادر اون بچه جیغ زد. رام بود شیره. 

تو سایت های مختلفی رفتم ولی هرکدوم یه چیزی میگن، ممنون میشم اونایی که میدونن تعبیرش رو بگن❤️

چی بگم 

ولی من معمولا چیزی که زیاد درگیریم و بهش فکر میکنم رو خواب میبینم 

شاید براتون اینجوری شده

میدونستی قیمت قلب سالم پنج میلیارد تومنه..؟ اگه کسی مجانی سپرد دستت قدرشو بدون
چی بگم ولی من معمولا چیزی که زیاد درگیریم و بهش فکر میکنم رو خواب میبینم شاید براتون اینجوری شده

من از دیشب درگیر درسا و امتحانات دانشگاهم هستم ولی فکر نمی‌کنم به این مربوط باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تعبیر اون شیره از نظر من میشه به دست گرفتن اوضاع و رو به راه شدن شرایط و کنار زدن مشکلات

بعضیا هم رویای صادقه میبینن هر چی میشه همون میشه مثلا اون افسره شاید کسی باشه که در اینده عاشقت میشه

ولی در کل اون افسره که بهت کمک میکنه هم باز میتونه تعبیرش این باشه که اوضاع در دستت هست و مانعی نداری