2777
2789
عنوان

این موهای داغونمو چیکار کنم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1832 بازدید | 130 پست
حالت خوب نیس@niniyar‍ تاپیک فیک جمعش کنین

چرا یاد گرفتید نی نی یار تگ میکنید سریع؟

بذار تاپیکش بمونه ک بعدها ک دیدیم این کاربرو با دیدن این تاپیک بدونیم فیکه 

و یا کاربرهای دیگ متوجه بشن

کلا باید تو تاپیکاش باشه این تاپیک 

تعلیق ام نباید بشه چون با ی کاربری دیگ میاد و ناشناخته 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا یاد گرفتید نی نی یار تگ میکنید سریع؟بذار تاپیکش بمونه ک بعدها ک دیدیم این کاربرو با دیدن این تاپ ...

با کاربری دیگه هم بیاد باز جمعش میکنم از سایت. کاریت نباشه

نآشـنـاس‌🧚‍♀️  goftino.com/c/L7sybT

با کاربری دیگه هم بیاد باز جمعش میکنم از سایت. کاریت نباشه

خود نی نی یار گفت باید اینجور تاپیک ها تو رزومه طرف باشه تا طرف بعدا نزنه زیرش

شما هم جای جمع کردن کار هوشمندانه تری برای سایت کن عزیزم

این با ی کاربری دیگ بیاد ی جور دیگ سرکار میذاره ک هیچکس نفهمه 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
شوخی می‌کنی باهم؟

عزیزم اگ عکس برا خودته خب ثابتش کن

کاری نداره ک 

یا پیجتو بده ب بچه ها 

و اگ تو یوتیوب فیلم میسازی بایداون صفحه خودتو داشته باشی طوری ک شات میگیری بدونن تو صاحبشی