2777
2789
اعتراض نمی زنم رفتم اونجا عین آدم حقیقت رو گفتم که من نماز جمعه نرفتم مهم نیست برام اصلا .من چیزی رو ...

سلام عزیزم باید اعتراض بزنی 

چون خودشون اینکارو میکنن 

کلا اعتراض برا کسایی هست که کد ۵ میخورن

کلی از دوستام اینطوری شدن و اعتراض زدند و قبول شدن 

اگر اینکارو نکنی در حق خودت ظلم کردی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلا فقط فرهنگیان‌زده بود

عکس برگه انتخاب رشتشوبذاریاخصوصی برام بفرست

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

فداتشمآره عزیزم منم اعتراض اول قبول شدمهنوزم اون گروه هایی که بچهای کد پنجی بودنو دارم میبینم چقد اذ ...

خب پس خداروشکر ❤️من واقعااا اذیت شدم تا شد

اره بنده خداها الانم میبینم کسی کد ۵ خورده واقعا قلبم ب درد میاد چون ب شدت روزای بدیو گذروندم

خب پس خداروشکر ❤️من واقعااا اذیت شدم تا شداره بنده خداها الانم میبینم کسی کد ۵ خورده واقعا قلبم ب در ...

قربونت عزیزم❤️

واقعا خیلییی سخته

امیدوارم همه کد پنجیا به حقشون برسن

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم

عزیزم الان مثل قبل نیست .کنکور فرهنگیان جدا شده

چی بگم امامیگه کد۳خورده 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖