2777
2789
عنوان

بچه تون تل شده تا بحال

153 بازدید | 12 پست

دختر بزرگم‌دوبار شد هر دوبار بردم خوب شد. کوچیکم الان سه روزه چیز جامد نمیخوره. دلش میخوادها نمیتونه  بخوره تف میکنه.چندروز قبلش تخمه خوردیم شک دارم پوست تخمه خورده باشه و گیر کرده باشه. دودلم ببرمش یا نه

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 

تل ؟

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تل ؟

اره ب چیزی تو گلو موندن میگن ک میبرن پیش تلگیر در میاره.

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉

تو رو خدا نکنید یه بار ببری بچه رو عادت میدی به اینکار تو گلوش یه حفره ایجاد میشه کع از این به بعد تند تند باید ببری 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

آره هزاران بار دخترم شده تب های شدید استفراغ وحشتناک اسهال از علایمشه .۴بار بیمارستان بستری شد آخر اینجوری خوب شد بردم تل گیر.ب تخمه حسرت دارم نمیتونم بخورم

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
تو رو خدا نکنید یه بار ببری بچه رو عادت میدی به اینکار تو گلوش یه حفره ایجاد میشه کع از این به بعد ت ...

اخه خوب هیچی نمیخوره. خیلی ضعیف شدا

آره هزاران بار دخترم شده تب های شدید استفراغ وحشتناک اسهال از علایمشه .۴بار بیمارستان بستری شد آخر ا ...

اره منم دختر اولیم تا بستری شدنم رفت . دیدم خوب نمیشه ب زور ترخیصش کردیم بردم تل گیر همون روز خوب شد. اما خوب سر کوچیکه نمیدونم چرا مقاومت میکنم😪

ببرش دکتر علت شو پیدا کنه

دکتر بردم روز اول گفت عفونت داره گلوش . شربت داد. بازم چیزی نمیخوره. اطرافیان میگن حتما تول شده