2777
2789

من زدم

حساسیت داشتی دوروز بگذره خوب میشه

مارکش هیدرودرم بوده؟

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم زده بودم یکی دو ساعت تو سوزش بود بعدش بهتر شد ولی صورتم بدجور قرمز شده بود🥲دیگه توبه کردم از این غلطا نکنم😁😂

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم

وایییییی . خریته به قران منم کردم خداروشکر با کمترین سوزش سریع برداشتم ولی زیر لبم و بالای لبم دچاز سوختگی شددد هنوز ک هنوزه جاش مونده کم کم دارع کم رنگ میشه.

مرطوب کننده زدم چون با سوختگی خشک شده بود پوست مینداخ

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
منم زده بودم یکی دو ساعت تو سوزش بود بعدش بهتر شد ولی صورتم بدجور قرمز شده بود🥲دیگه توبه کردم از ای ...

منم وای😂

منی که صورتمم حساس هست. اکنه و جوش داره

چناننن قرمز شده بود کک گفتم یا امام زمان این می مونهههخ 

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
منم وای😂منی که صورتمم حساس هست. اکنه و جوش دارهچناننن قرمز شده بود کک گفتم یا امام زمان این می مونه ...

واییی خیلی حس بدی بوددد منم گرخیده بودم اصن😂💔

آخه از بند و وکس اینا خیلی بدم میادد و نمیتونم دردشو تحمل کنم اصلا

میخوام از این شیورهای برقی مخصوص خانوما بگیرم😂🫠امیدوارم خوب باشه

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم

وایییییی . خریته به قران منم کردم خداروشکر با کمترین سوزش سریع برداشتم ولی زیر لبم و بالای لبم دچاز ...

وای یعنی صورتم داغون میشه برم دکتر ؟!!!کاش نمیزدم صورت من اخه مو نداره پرزه ۳،۴ماهی یه بار میزارم دفعه های قبل ابنجوری نشد

ارههههه هیدرودرم

هیدرودرم کلا مارک خوبی نیست. منم زدم صورتم سوخت

سینره بزن ضد حساسیته

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

هیدرودرم کلا مارک خوبی نیست. منم زدم صورتم سوختسینره بزن ضد حساسیته

۴ماه پیش زدم ابنجوری نشد یه کوچولو قرمز شد الان دیدم‌ژل الوورا سینره دارم اونو زدم روش