2777
2789
عنوان

چرا همه دارن میرن فرهنگیانننن

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 28 پست
خب علاقه دارن حتما ، علاقه خیلی مهمهو دبیری هم حقیقتا شغل خوبیه

دقیقا 

باید یکاری کنن همه به خاطر علاقه بیان 

مثلا حقوق دانشجویی رو حذف کننا خیلیا دیگه نمیان 

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا باید یکاری کنن همه به خاطر علاقه بیان مثلا حقوق دانشجویی رو حذف کننا خیلیا دیگه نمیان

نه ببین حقوقش اصلا اونقدر نیست 

طفلکا نصفش واسه بیمه و خوابگاه و... برداشت میشه ، عملا چیزی نمی‌مونه.

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود

نه ببین حقوقش اصلا اونقدر نیست طفلکا نصفش واسه بیمه و خوابگاه و... برداشت میشه ، عملا چیزی نمی‌مونه.

میدونم خودم دانشجو معلمم

ولی قبول دارم خیلیا به خاطره همین دو قرون پوله میان 

همینام اسم همه معلمارو بد میکنن

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

عشق 

مامان من 30 سال کار کرد
میگه ارزوم اینه دوباره بشم یه دختر 18 ساله برم دانشگاه و بعدشم برم درس بدم
میفهمی یعنی چی
بعضی ادما هدف زندگیشون اینه 

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

من اصلا و ابدا نمیتونم با این شغل کنار بیام وعلاقه ای ندارم بهش.

اما کسی که علاقه به تدریس و استعدادش رو داره چرا نره؟ درامد تو هر شغلی به آدمش بستگی داره 

من میشناسم دبیری رو که به خاطر هر قبولی تیزهوشان/نمونه از طرف مدرسه قبلا سکه تمام میدادن و الان ربع سکه 

جدا از هدایای خود خانواده ها...

ببین همه از بدیاش می گن ولی خوبی های زیادی هم داره مخصوصا برای خانومی که می خواد توی ایران بمونه و قصد مهاجرت نداره هم شغل خوبیه هم محیط کار خوبه

شغلتم که تضمین شده ست و این خودش چیز کمی نیست من اکثر خانومایی که دیدم مثلا مهندسی خوندن یا کار گیرشون نیومد یا مجبور شدن برن سراغ کاری که هیچ ربطی به رشتشون نداره پس تضمین شغلی به نظرم مهم ترین چیزیه که ادما می رن سمت معلم شدن 

درباره حقوقشم باید بگم کم هست ولی شما به عنوان یه معلم تایم ازادتون نسبت به شغلای دیگه خیلی بیشتره به غیر از معلمای ابتدایی که باید هر روز برن مدرسه دبیریا می تونن با سه روز جمعش کنن بقیه هفته شون و کامل ازاد باشن پس اگه حقوقش کمه در عوض این امکان و به شما می ده که کنارش شغل دوم داشته باشید حتی شغل دومتونم می تونه مرتبط با کار خودتون باشه مثلا تدریس کنید من شهرای دیگه رو نمی دونم ولی اینجا واسه متوسطه دوم ساعت کلاس خصوصی الان جلسه ای دو تومن شده و یه دبیر اگر بخواد قطعا می تونه درامد خوبی داشته باشه یا اصلا می تونه تو زمینه های دیگه به غیر از تدریس فعالیت کنه اینا دیگه همه به عرضه خودت بستگی داره 

در کل تو با معلم شدن هم شغلت تضمین شده ست و خیالت راحته هم می تونی در کنارش کارای دیگه هم بکنی 

میدونم خودم دانشجو معلممولی قبول دارم خیلیا به خاطره همین دو قرون پوله میان همینام اسم همه معلمارو ب ...

آها شما خودت معلمی ماشاالله عزیزم 

آره از این لحاظ هم درست میگی

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود