2777
2789
عنوان

چقدر شبیه این روزهای ما

13766 بازدید | 1025 پست

❣﷽❣

🌸امام صادق «ع» فرمود:

درازى عمر او و امتحان خلق در زمان غيبت او مانند نوح عليه السلام است که:

✅ 7 مرتبه مامور شد که هسته ى خرما بکارد 

و از ميوه ى او بخورد، آنگاه عذاب بر قومش نازل شود و چون درخت مى شد وبه ميوه مى رسيد باز به تأخير مى افتاد.

🌷ودر هر مرتبه که به تأخير مى افتاد جمعى از قوم،از او بر مى گشتند و مى گفتند:

اگر نوح پيغمبر بود وعده ى او خلف نمى شد...

💥و چون وعده به پايان رسيد خداوند به نوح فرمود:

اگر در همان اول عذاب🔥 مى فرستادم 

آنها که در هر مرتبه مرتد شدند باقى مانده بودند..

🌪و آن وقت نفاق قلبی خود را بعد از نجات،

با مؤمنين ظاهر مى ساختند  و با ايشان به خصومت و جنگ و رياست برمى خاستند.

✅وهمچنين مدت غيبت قائم ما به طول انجامد تا حق از غير حق خالص گردد وايمان از دروغ صاف گردد و شیعیان خالص باقی بمانند...

چقدر شبیه این روزهای ما...

با هر فتنه،چهره ی جدیدی ازخودمون و دیگران رو میشه...

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

💥سنّت_غربال _در_زمان_حضرت_نوح

در روایت شریف که اشاره به سنّت غربال در زمان حضرت نوح تصریح دارد میفرماید

که وقتی نوح سلام الله علیه بعد از ۳۰۰ سال دعوت تقاضای عذاب کرد برای قومش، خدای سبحان جبرئیل را فرستاد

و گفت:

تا به حال عذاب الهی نازل نشده است بر قومی.

تو میگویی عذاب، این ها نمیفهمند یعنی چی.

فکر میکنند عذاب هم یک حادثه است، 

آن هم یک ابتلا و سختی است، لذا بهشان مهلت بده.

🍀نوح ۳۰۰ سال دیگر مهلت داد،

بعد دوباره تقاضا کرد،

ما در کسر ثانیه و چند ثانیه میگوییم ۳۰۰ سال،

اما ۳۰۰ سال دعوت نوح و لجاجت قوم، یعنی زدن های نوح، اذیتش، تمسخر نوح، ۳۰۰ سال دیگر،

🍀 باز هم بعد از ۶۰۰ سال که نوح تقاضای عذاب برای قومش کرد، 

خدای سبحان باز هم جبرئیل را فرستاد که این ها هنوز عذاب را نمیدانند چیست، هرچی میگویی این ها متوجه نشده اند،

🍀۳۰۰ سال دیگر مهلت داد شد ۹۰۰ سال.

ادامه پست بعد... 👇🏻

💥سنّت_غربال _در_زمان_حضرت_نوحدر روایت شریف که اشاره به سنّت غربال در زمان حضرت نوح تصریح دارد میفرم ...

بعد از ۹۰۰ سال که به این ها مهلت داده شد،

آن موقع دارد که جبرئیل از جانب خدای سبحان هفت تا هسته را به نوح داد که این ها را بگو بکارند مومنین، بعد از اینکه به ثمر رسید فرج آنها در به ثمر رسیدن این دانه هاست تا وقت نزول عذاب برسد.

اینها هم کاشتند و نخل هم بود و نخل هم چند سال طول میکشد، به ثمر رسید،

خرمای ثمر را آوردند خدمت نوح که الوعده وفا...

کشتی نوح آخرالزمان@

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

💔💔

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

امتحان شیعیان در آخرالزمان

▫️امام‌صادق(ع)، درباره شدت فتنه ‌های زمان غیبت می‌فرمایند:

«وَ اللَّهِ لَتُمَحَّصُن؛

و اللَّهِ لَتُمَیَّزُنَّ؛

و اللَّهِ لَتُغَرْبَلُنَّ؛

حتَّى لَا یَبْقَى مِنْکُمْ إِلَّا الْأَنْدَر...»💥

«به خدا سوگند شما خالص می شوید.

به خدا سوگند شما از یکدیگر جدا می‌شوید.

به خدا سوگند شما غربال خواهید شد.

تا اینکه از شما شیعیان باقی نمی‌ماند جز گروه بسیار کم و نادر.

در این میان کسانی نجات خواهند یافت که:

✔️خود را در زمان غیبت به امام زمان(عج) نزدیک و نزدیک‌تر کنند؛💛

✔️خود را از رذایل‌اخلاقی پاک کنند و به #صفات_حسنه نیکو گردانند.🍃

✔️ شناخت امام زمان(عج)و دعای فراوان برای فرج ایشان، تنها راه نجات در این دوران پر از فتنه است.»🌸

📚بحارالانوار، ج۵، صفحه٢١۶

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓

پیامی تکان‌دهنده برای شیعیان!

💚 حضرت ولی‌ّعصر عجّل‌الله‌فرجه‌ در توقیعی فرمودند:

🔹 [بنگر که] چگونه در فتنه‌ها سقوط می‌کنند و در تحیّر و سرگردانی می‌گردند و به راست و چپ می‌روند.

🔹 از دینشان دست برداشته‌اند و یا در مورد حق دچار تردید شده‌اند؟ یا عناد می‌ورزند؟

🔹 یا اینکه از روایات راست و خبرهای صحیحی که به آن‌ها رسیده است بی‌خبرند؟ و یا آن‌ها را می‌دانند اما از یاد برده‌‌اند؟

🔹 آیا نمی دانند که زمین هیچ‌گاه از حجّت خدا [که یا ظاهر است یا نهان] خالی نمی‌ماند؟

📙كمال‌الدين‌وتمام‌النعمة، ج ۲، ص ۵۱۱

امام‌صـادق{عَلَیھ‌ِالسَلامـ}می‌فَرمایَند:

ایمـاݩ خـود را قَبـل اَز ظُھور ٺَڪمیل ڪُنید ، چوݩ دَر لَحَظاٺِـ ظُھور ، ایمـاݩ ها بِھ سَخٺۍ مـورِدِ اِمٺَحاݩ و اِبتِلا قَرار می‌گیرَند...

📚اُصولِ ڪافۍ ، جِلد۶ ، صَفحہ۳۶۰

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓

✍چشمان شما به مهدی نمی افتد🔻

🔸امام رضا علیه السلام می فرمایند :

🔹به خدا سوگند چشمان شما به مهدی عجل الله تعالی فرجه نمی افتد،

مگر اینکه آزمایش شده و خالص سازی شوید

و از یکدیگر متمایز شوید.

تا جایی که از شما نمی مانند مگر بسیار  کمیاب و کمیاب ترین و نادرترین.

📚غیبت نعمانی، ص ۲۰۸

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

چه کسانی با حضرت به مخالفت برمی‌خیزند؟ 

آیا از شیعیان هم هستند؟

امام صادق علیه‌السلام می‌فرمایند:

«زمانی که قائم قیام کند، کسانی که گمان می‌شود

از خاندان و یاران او هستند، از صف آن حضرت خارج می‌شوند و کسانی که به خورشید و ماه پرست "مشرک" می‌مانند، به صف او در می‌آیند»

همچنین می‌فرماید:

آزاری کـه قـائم علیه‌السلام به هنگام قیام خویش از جاهلان_آخرالزمان می‌بیند،

به مراتب سخت‌تر است از آن همه آزاری که پیامبر صلی الله علیه و آله از مردم جاهلیت دید.

زیرا پیامبر به میان مردم آمد در حالی که آنها سنگ و صخره و چـوب می‌پرستیدند،

🍀 ولی قائم ما که قیام کند مـردمـان هـمـه از کـتـاب خـدا بـرای او دلیـل مـی‌آورنـد و

آیـه‌هـای قـرآن را برای او تفسیر و توجیه می‌كنند!

⬅️آن زمان وقاحت را به حدی می‌رسانند که با آقا که مصداق بارز قرآن ناطق هستن مخالفت می‌کنند!...

⬅️ اینجاست که اهمیت عبارت

"سمعا و طاعتا" شنیدن و اطاعت کردن بدون چون و چرا مشخص می‌شود!

اگر ما مطیع محض آقا امام زمان عج باشیم و منافع شخصی رو به مصالح دین و خدا ترجیح ندهیم

هر چه حضرت بگویند:

بدون مخالفت و تفسیر و تبصره می‌پذیریم حتی اگر با تمام آزادی‌ها و منفعت‌های شخصی ما مغایرت و منافات داشته باشد...

منابع:📘(1)نعمانی، الغیبه، صفحه۳۱۷،مکتبه الصدوق، تهران، 

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم.