2777
2789

سلام بچه ها  مااصالتا  جنوبی هستیم   من و ابجیم دقلو هستیم 

مثل هم هستیم  من همسرم ازدواج دوممم هست 

همسرم خط قرمزش خیانت بود  ولی نمیدونه ک بلا ب دوره و من اینکاره نیستم 

من هم وقتی پای صحبت بود اون چیزای لازم بود رو  بازرکردم و گفتم   من از مردی ک رفیق باز باشه متنفرم  و خط قرمز من  بد اخلاقی و  خیانته

ازدواج  قبلی من افتۻاح بود   ولی همسرم نمیدونه و نمیخاممم بدونهـ 

ب همسرم گفتم من از رفیق باز بودم بدم میاد فقد بهم گفت من یه دوست دارم ک خیلی خیلی صمیمی هستن   خیلی دوست خوب و محترمی داره  از وقتی ازدواج کردیم مدام همسرم وقتش با منه    دیگه زیاد سمت دوستش نرفت  البته دوستش   داداشم رو میشناسه  

ما خانواده و طایفه ای  آبرو  برامون مهمه و توی جمع مرد ها مثلا پسر خاله پسر عمو .... نمیشینیم 

و چادری هستیم 

گهگاهی بود همسرم احوال ابجیم رو میگرفت  

ابجیم  خیلی خانوم  اهل زندگی و زندگی دوست و ازدواجی بود ولی همسرش بی غیرت ک  تلاشی نداشت ب زندگی  ابجیم  خیلی صبر کرد  ب پاش ولی شوهرش منزل رو ترک کرده یکسالع و دارم جدی میگم   😔    از طرف خانواده اون ها زنگی نبود  خلاصه ابجیم درخواست طلاق داد   تایم  پروسه طلاق از طرف اون ها زنگ و پیغام خلاصه ابجیم ب جنون رسیده بود و خیلی خیلی داغون شده اون آدم سابق نیس  و  نمیخواس برگرده و میگه چ طلاق بگیرم چ نگیرم  بر نمیگردم   برای ما غیرت مهمه   ✌✌✌

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصه یباررهمسرم اومد دنبالم بهم گفت   علی هم همراهم هست علی میشع دوست    شوهرم   من اصلا خوش ندارم    سواررماشینی بشم ک داخلش مرد غریبه باشهـ  شوهرم گفت ن بابا این پسر خیلی خوبیه هر وقت میبینیش احوال گرم بگیر چون    میشناسمش 

گفتم باشه  

گهگاهی میبینم  احوال پرسی میکنم 

شوهرم میگه همیشه میگفته ای کاش من و تو با جناق بشیم 

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

چه نوع صحبت کردنه دوست عزیز. 

از کی نوع پوشش شخص توی خونه شد نشونه بلوغ و عقلش؟

خانمی که شلوار گلگلی می پوشه نمی تونه عاقل و بالغ باشه؟ 

😐

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
یک شلوار گلگلی هستم. ما ک بی ابروییم. یکبار هم بلا به دور پسرخالم کنارم نشسته بود. قعر جهنم نسیبمه

شاخ آدم درمیاد😐

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
چه نوع صحبت کردنه دوست عزیز. از کی نوع پوشش شخص توی خونه شد نشونه بلوغ و عقلش؟خانمی که شلوار گلگلی م ...

من متاسفانه شلوارک پامه :( ؛ یه گوشه ایستادم که استارتر نبینه.

خمر دنیا با خمار و گل به خار آمیختست ... نوش می‌خواهی هلا! گر پای داری نیش را

همون چند خط اولو که خوندم فهمیدم ارزش نداره این تاپیک آدم براش وقت تلف کنه

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...