یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تقریبا ۱۸ قدمم زیر ۱۶۳بعد بلوغ خیلی رشد کردم دکتر تعجب کرده بود تقریبا ۱۶ سانت اما قبلش خیلی کوتاه ب ...
دکتر غدد پسرمم گفت به ،۱۶۳ ،۱۶۴میرسه نهایت . تقصیر خودشه،من زود بردمش دکتر...قبول نکرد سوما رو شروع کنه. بعد از ۱سال زوری بردمش.دکتر گفت تمااااام. به بلوغ کامل رسیده و نمیشه براش کار خاصی کرد.
دست و پاش مردونه و بزرگه ،ولی قدش کوتاه. سایز پا ش ۴۴ هست🤕🤕 دکتر گفت از ۱۰سالگی بلوغش شروع شده
حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
تقریبا ۱۸ قدمم زیر ۱۶۳بعد بلوغ خیلی رشد کردم دکتر تعجب کرده بود تقریبا ۱۶ سانت اما قبلش خیلی کوتاه ب ...
شوهر من یه دوستی داره قدش زیر ۱۶۳هست. خانومش هم قد ش و پزشکه... اقا دوتا لیسانس و فوق داره. فووووق العاده موفق و تلاشگر . دوشغله و زحمت کش. چهره زیر خط فقر🫠 اینا رو گفتم که تو و پسرم بدونید موفقیتتون دستِ خودتونه
حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎