2777
2789
بله پسر شما هنوز وقت داره ویهو جهش میکنخ

آخه من قبلاً بهش همین ال ارجنین رو دادم 

و تأثیر داشت واقعن براش 

میگم یه دوره دیگه بهش بدم... 

میشه برای قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل پسر شما بودم الانم قدم کوتاههسوما براش نزدن؟

داره میزنه. ولی دکتر گفت چندان بلند نمیشه.‌برای شما سوما تاثیر داشت؟؟

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
ن بابا این هنوز قدو قوارش به بلوغ نمیخوره 😂 و برسه ریش...

پس ببرید متخصص غدد .قطعا نتیجه خوبی میگیره. و بدید ال ارژنین رو

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
داره میزنه. ولی دکتر گفت چندان بلند نمیشه.‌برای شما سوما تاثیر داشت؟؟

خیر من مشکل زمینه ای دارم و سوما برام ممنوعیت داره 

چند دوره دیگه باید تزریق کنه؟یکی از دوستام اخرای دوره تزریقش خیلی نتیجه گرفت

منم مثل پسر شما بودم الانم قدم کوتاههسوما براش نزدن؟

الان چندسالتونه و قدتون چنده؟ بعد از بلوغ چندسانت رشد کردید؟ پسر من اوضاعش وخیمه. چاق هم هست

خیر من مشکل زمینه ای دارم و سوما برام ممنوعیت داره چند دوره دیگه باید تزریق کنه؟یکی از دوستام اخرای ...

فعلا که داره مدام میزنه. دکتر گفت حداقل ۱ سال.  با سوما داره انقدر رشد میکنه،پارسال ۱۴۳بود. 

الان چندسالتونه و قدتون چنده؟ بعد از بلوغ چندسانت رشد کردید؟ پسر من اوضاعش وخیمه. چاق هم هست

تقریبا ۱۸ قدمم زیر ۱۶۳

بعد بلوغ خیلی رشد کردم دکتر تعجب کرده بود تقریبا ۱۶ سانت اما قبلش خیلی کوتاه بودم

شاید۱۴۵

تقریبا ۱۸ قدمم زیر ۱۶۳بعد بلوغ خیلی رشد کردم دکتر تعجب کرده بود تقریبا ۱۶ سانت اما قبلش خیلی کوتاه ب ...

دکتر غدد پسرمم گفت به ،۱۶۳ ،۱۶۴میرسه نهایت . تقصیر خودشه،من زود بردمش دکتر...قبول نکرد سوما رو شروع کنه. بعد از ۱سال زوری بردمش.‌دکتر گفت تمااااام. به بلوغ کامل رسیده و نمیشه براش کار خاصی کرد.

دست و پاش مردونه و بزرگه ،ولی قدش کوتاه. سایز پا ش ۴۴ هست🤕🤕 دکتر گفت از ۱۰سالگی بلوغش شروع شده

تقریبا ۱۸ قدمم زیر ۱۶۳بعد بلوغ خیلی رشد کردم دکتر تعجب کرده بود تقریبا ۱۶ سانت اما قبلش خیلی کوتاه ب ...

شوهر من یه دوستی داره قدش زیر ۱۶۳هست. خانومش هم قد ش و پزشکه...  اقا دوتا لیسانس و فوق داره. فووووق العاده موفق و تلاشگر . دوشغله و زحمت کش. چهره زیر خط فقر🫠 اینا رو گفتم که تو و پسرم بدونید موفقیتتون دستِ خودتونه

دکتر غدد پسرمم گفت به ،۱۶۳ ،۱۶۴میرسه نهایت . تقصیر خودشه،من زود بردمش دکتر...قبول نکرد سوما رو شروع ...

چرا سوما واقعا انقدرا بد نیست 

من مامان بابام کلا اهمیت نمی دادن بهم همین دکتر غددی که دیر رفتم هم برای تیرویید بود که خود دکتره به قدم اشاره کرد.

باز خوبه وجدانتون راحته که وظیفتون رو انجام دادین

شوهر من یه دوستی داره قدش زیر ۱۶۳هست. خانومش هم قد ش و پزشکه... اقا دوتا لیسانس و فوق داره. فووووق ...

زیبایی ربطی به موفقیت ندارد آخه

همه دوست دارند قد بلند و زیبا و خوش استایل باشند . همه‌‌‌... چه دکتر و چه کارگر . مخصوصا پسرها