2777
2789

من

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خوابای چرت و پرت برام تعبیر میشه

نمونه اش چندوقت پیش خواب دیدم یه خونه خیییلی بزرگ و حیاط دار با درختای بزرگ و سبز خریدیم رفتم داخل نگاش کردم گفتم چقدر بزرگه یه دستشویی هم داشت داخل حیاط رفتم نزدیکش دیدم چاه دستشویی بالا زده… خلاصه بیدار شدم و گفتم خدایا تعبیرش کن خونه دار بشیم فرداش یه تیکه از خوابم تعبیر شد و چاه خونمون زد بالا و یه افتضاحی به بار اورد😑😑😑

من خوابای چرت و پرت برام تعبیر میشهنمونه اش چندوقت پیش خواب دیدم یه خونه خیییلی بزرگ و حیاط دار با د ...

شاید ذهنت میخاد بهت بگه که بیداره و خوابت تعبیر و واقعیت تبدیل میشه

تقریباً یک ماه قبل از ج نگ یک هفته همش خواب می‌دیدم که زمان قدیمه مثلا صد سال پیش و یهو دی ها حمله کردن انقدر خوابم واقعی و وحشتناک بود که با ترس از خواب میپریدم آخرشم دو سه تا تبخال زدم

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)

من 

مثلان خاب یکی رو ببینم یا خودشو رو میبینم یا ی حرفی راجبم زده بهم‌میگن یا ی اتفاقی براش افتاده خبرش رو بهم‌میرسونند

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️