2777
2789

شوهرمو میگم، با اینکه سنمون خیلی بالاست و دوتا بارداری ناموفق داشتم، اصلا عجله ای برا بچه دار شدن نداره، ولی مستقیم هم نمیگه که نمیخوام، مثلا میگم کی اقدام کنیم، میگه اول باید مغزیجات بخورم و خودمو تقویت کنم، قبلشم میگفت باید تعمیرات خونه تموم بشه تا اعصابم راحت باشه بعد اقدام کنیم، الان تعمیرات تموم شده مغزیجات رو بهونه میکنه.. 

چطوره اصلا دیگه حرفشو نزنم؟! 

غمگینم مثل جنی که بعضی آدما میگن وجود نداره ولی خودش میدونه و میبینه که وجود داره!! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به راحتی مایل نیستالبته شوهر منم مایل نبود همین جوری رفتار میکرد الان برای دخترم میخواد بمیره

منم میدونم شوهرم بهترین بابای دنیا میشه، ولی واقعا هیچ تمایلی نشون نمیده😶

غمگینم مثل جنی که بعضی آدما میگن وجود نداره ولی خودش میدونه و میبینه که وجود داره!! 

سرد هست یا فعلا واسه بچه میترسه؟؟؟

والا نمیدونم دقیقا... سرد که نیس برا اقدام دودله انگار

همسر من سر بچه دوم اینطوری بود

یه شب نشستم گفتم یا میخوای یا نمیخوای

اگر میخوای داره دیرمیشه

اگر نمبخوای بگو من تکلیفم رو بدونم

دو ماه بعدش باردار شدم😄

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
بگذریم از بقیشگفتین سنتون هم زیاد شده برای بچه داری حوصله داری؟

آره بابا من حوصله دارم

ممکنه حسش نسبت به بارداری منفی شده باشه بترسه خدای نکرده باز نشه

اینبار آزمایش اینا دادم و مشکل مشخص شده باید آنوکسا بزنم تا بچه بمونه.. 

من سر پسرم همین مدلی بود 

چون بشدت عاشق پسر بود من ماهها رژیم خاص داشتم بدنم داغون شد هربار یه ادا داشت روانیم کرد

باردومم که اقدام کردیم همین تا دیگه من کلا بیخیال شدم قسمت نشد دومی