2777
2789

سلام

اگه خانواده ای داشته باشین، که به خاطر منفعت شخصی و وابسته نگهداشتن شما، و اطمینان از اینکه مجبورین به پاشون بسوزین و بسازین

بخوان گند بزنن توی حق تحصیل یا شغلتون، اجازه اش رو ندن، حمایت مالی رو قطع کنن، ارعاب و تهدید و ترس یا هرچیزی ایجاد کنن

چه کاری انجام میدین؟

والا اینطور که تو گفتی مسئله خیلی قانونی میشه تا اینکه بشه با بحث حلش کرد

آپشن رفتن به پانسیون یا خونه ی دوست صمیمیم برای یه مدت و شروع کار کردن و سرمایه جمع کردن همیشه برام بازه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آپشن رفتن به پانسیون یا خونه ی دوست صمیمیم برای یه مدت و شروع کار کردن و سرمایه جمع کردن همیشه برام ...

چه بهتر

کاربری دونفره،درگیر باشید:درگیر درس، کار، باشگاه، موسیقی، هنر؛ هر چیزی به جز انسان ها.

یکی راه حقوقیشه که باید ازشون شکایت کرد که حالا من خیلی وارد نیستم بهش، یکیش هم تهدیدو جاروجنجال و کولی بازی و تهدید به خود*زنیه که البته من پیشنهاد نمیدم فقط نظرمو گفتم که اگه تو شرایطت بودم چکار میکردم

اینا خانواده نیستن دشمن خونین.فقط باید به فکر استقلال باشیخانواده ی منم همین بودن.نه میزاشتن کار کنم ...

دقیقا همینن

هزارجور باج بدم و هزارتا کار تو خونه کنم

هروقت به مشکلی هم میخورم مشکل خودمه

پول برای من ندارن برای عالم و آدم دارن که خودنمایی کنن

تو چیکار کردی؟

دقیقا همیننهزارجور باج بدم و هزارتا کار تو خونه کنمهروقت به مشکلی هم میخورم مشکل خودمهپول برای من ند ...

وایییی مال منم دقیقااا همین.😖خدا ازشون نگذره که بدترین آسیبای روحی رو بهم زدن

دروغ چرا من یه دوسپسر داشتم خیلی دوسم داشت پول خونه و وسیله بهم داد خونه اجاره کردم جدا شدم راحتتتتت شدم.یه دوسال دوست بودیم الانم دوساله که ازدواج کردیم.

هنوزم همیننااااا.محض رضای خدا یکبار حس نکردم پدر مادر دارم اونوقت تا دلت بخواد توقع دارن.چون شوهرم پولداره منم با یه🖕 خوشحالشون میکنم😏

کاربر خانم هستم.