2777
2789

قطره بهار 1 نوشته مال دکتر خیراندیش 

5 سال توو یخچاله 

بچم سرماخورده سینوزیت داره ازش میشه بمالم به گلو و پیشونیش؟ میگم فاسد نشده باشه

اول اینکه روغن و تو یخچال نمیزارن دوم اینکه اون فقط تا یک سال تاریخ مصرف داره

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

خب تازه اش رو بخر.  قیمتی نداره که. 

چجوری روغن این همه سال تو خونه تون میمونه؟ 🙄

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برا ماساژ پیشونیشم نمیشه استفاده کنم؟

نمیدونم واقعا 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
خب تازه اش رو بخر. قیمتی نداره که. چجوری روغن این همه سال تو خونه تون میمونه؟ 🙄

داخل جعبش بود ۵ سال پیش برا سردرد رفتم طب سنتی کلی دارو داد گذاشتم خچال مامانم خودمون رفتیم ی شهر دیگه مامانمم دیگه ننداختشون

داخل جعبش بود ۵ سال پیش برا سردرد رفتم طب سنتی کلی دارو داد گذاشتم خچال مامانم خودمون رفتیم ی شهر دی ...

برو تازه اش رو بخر باخیال راحت مصرف کن. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

خود خیر اندیشو دیگه لغو طبابت کردن. بعد قطره ای که ۵ساله تو یخچاله  میخوای استفاده کنی 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫🥴🤕

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه