2777
2789

امیدداشته باشم؟

برادر س و سه ساله م ک بیست سال مواد مخدر صنعتی مصرف می‌کنه 

و مغزش ب شدت تخریب شده 

و از بچگی بی اعتماد به نفس و ساده و بی انگیزه بوده و هست

ترک کنه

مغزش درست شه؟

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

بعید میدونم

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

این و باس کنار جوب رها کنی ببخشیدا ول عمرت و هدر نده

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیروز یه فیلم نشون میداد اسمش بود فرزند من اونجا نشون داد چطور یه پسر معتاد توسط خانواده تونست ترک کنه اول پسره قبول نمی‌کرد چون به قول خودش باور نداشت بعد تنها توی بیمارستان بهوش آمد و فهمید اوردوز کرده اونجا فهمید معتاد به مواد و این رو قبول کرد و سعی کرد ترک کنه 

اول پذیرش بعد کمک والدین و اطرافیان 

اگر بخواد چرا نه همه ی ما یه عادت بد داریم چطور تونستیم ترکش کنیم با قبول کردن بد بودنش واقعیتش کسی که خواب هست رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودش رو به خواب بزنه رو نه

اول بهش این باور رو بدید که همیشه کنارشید حتی اگر نتونست دوم سرکوفت نزنید واقعیتش توی فیلم میگفت کسانی که به مواد مخدر صنعتی معتاد هستن به خاطر آزاد شدن یه سری مواد در مغزشون اصلا نمیتونن ترک کنند و افراد به اندازه انگشتان دست توان رهاشدن ازش رو دارن

بنظرتون الان حال و روز و رفتارش چطوریه؟؟

من چ میدونم🙄

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

دیروز یه فیلم نشون میداد اسمش بود فرزند من اونجا نشون داد چطور یه پسر معتاد توسط خانواده تونست ترک ک ...

خواهشا رهاش نکنید چون اعتماد بفسش هم گفتید کمه رو نکات مثبتش تأکید کنید بهش بقبول نید توانایی داره و می‌تونه و تنها نیست داداشت هست دیگه همخونت و آبردارت بهش بگو مرده و می‌تونه چون داداشت که هست براش شغل جور کنید تا مشغول باشه مثل یه کارگاه خلوت که آدم سالم توشه و داشتن یه دوست خوب و سالم که ورزشکار هم باشه اگر نه خودت باهاش ورزش کن برو بدو کوهنوردی دوچرخه سواری پیاده رویی لطفا دورش رو خلوت نکنید