2777
2789
منم سینه هام زیاد بزرگ نیستن وقتی دراز میکشم کلا صاف میشن خیلی حس بدیه

منم همینم شوهرم کردم 

نگران نباش 

ما سینه هامونم سلطنتیه😌😂

به شوهرم میگم انقد می‌خنده 🤦🏻‍♀️😂

کاملا طبیعیه شوهرتم اگه مرد باشه چیزی نمیگه اگه از این بچه ک و نیای امروزی باشه شاید گیر بده

تو نامزدی هستیم یه بار دید چیزی نگفت تازه بعدش گفت خیلی قشنگن ولی نمیدونم میگم شاید چون عجله ای بوده ندیده😂😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم همینم شوهرم کردم نگران نباش ما سینه هامونم سلطنتیه😌😂به شوهرم میگم انقد می‌خنده 🤦🏻‍♀️😂

😂😂اره دیگه باید همینو بگیم شما تو رابطه با شوهرتون به مشکل نخوردین بخاطر این ببخشید که میپرسم چون شده جز استرس قبل ازدواجم

این چه تاپیکیه این چه طرز فکریه هرچی سر خانمها میاد مقصر اصلی خودشونن مردا حتی رنگها روبلد نیستن از هم تشخیص بدن 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
😂😂اره دیگه باید همینو بگیم شما تو رابطه با شوهرتون به مشکل نخوردین بخاطر این ببخشید که میپرسم چون ...

والا جدا از شوخی جدیداً مد شده میگن هرچی کوچولوتر سلطنتی تر😌😂

نه والا به مشکل نخوردیم شکر خدا از یه طرف دیگه جبران شده 🤦🏻‍♀️😂

این چه تاپیکیه این چه طرز فکریه هرچی سر خانمها میاد مقصر اصلی خودشونن مردا حتی رنگها روبلد نیستن از ...

ببخشید ولی من شده جز استرسای قبل ازدواجم جایی جز اینجا نمیتونم مطرح کنم خجالت میکشم

ببین تا به حدی طبیعیه ولی از یه حدی بیش تر باید بررسی بشه نباید نگران بسا ولی نشون بدی بهتره برو پیش ...

من تو دوران بلوغم یکیشون زودتر شروع به رشد کرد بخاطر همین‌میگم شاید طبیعی