2777
2789

ما ۱۹ ام مراسممون بود انروز عمو سوهرم فوت کرد خیلی جوون بود و بشدت دوسش داشتن 

ما همه کارامون کرده بودیم 

تالار لباس مزون آتلیه و حتی خونه هم اجاره کردیم وسایل چیدیم حتی همه لباسام خونمه کلی روز شماری میکردیم با دوق اخه چرا🥺🥺😭😭

از بس کریه کردم حالا بد حالت تهوع دارم

بنظرتون چی میشه؟ 

شوهرم زنگ زد با گریه که عیشمون عزا شد 

زنگ بزن مزون و آرایشگاه و... بگو کنسل شده عموم مرده چ کنم😭😭

خیلی فشار رومونه مخصوصا شوهرم بمیرم براش 

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا یه فرصت مناسب تر عزیزم

بعد دو سال انتظار تو عقد اونم راه دوری 😭😭

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

روحش شادنمیشه بعد از چهلم عروسی بگیرید؟

نه خیلی جوون بود بنده خدا 

مرگش ناگهانی 

شوهرم ی عمد دیگشم فوت شده 

عمه هاش پوکیدن الان 

خیلی متعصبن

مرگ دست خود ادم نیست خدا رحمتشون کنه شاید حکمتی داشته ایشالله بهترین موقع عروسیت بشه

مممنونم 😭