2777
2789
عنوان

لطفا بهم کمک کنید 💔

65 بازدید | 2 پست

پدرم خیلی خیلی روانیه و قبلا هم راجع بهش تاپیک زدم نمیتونم الان زیاد توضیح بدم خیلی چیزا هست ولی اگه بخوام سریع بهتون بگم،همین الان از مدرسه اومدم ۱۵ سالمه،مامانم گفت بیا بستنی بخور و من چون خسته بودم و بستنی هم چوبی بود حال نداشتم دستمو بشورم همون‌جوری شروع کردم خوردن

بابامم هی تیکه انداخت که دستش کثیفه و فلان هی بهم گفت تن لش و کثافت آشغال

تلویزیون مسابقه دو نشون میداد هی میگفت اینا به حرف باباشون گوش کردن که به اینجا رسیدن باباشون هرچی گفته گفتن چشم

لازم به ذکره منم کم موفقیت نداشتم تو زندگیم کلی مقام و فلانم دارم

منم دیگه تحمل نداشتم گفتم چون دستشونو شستن به اینجا رسیدن حتما

اینم کفری شد داد و بیداد کرد که همین الان برو دستتو بشور هرچی من بگم میگی چشم

منم رفتم شستم بعدم دیگه اشتها واسم نموند رفتم تو اتاق اون گفت همین الان بیا بخور گفتم اشتها ندارم بخورم

تا اینو گفتم بدو بدو اومد در اتاقمو یه جور کوبید یذره خاکم حتی از سقف ریخت

کتکم زد عینکم پرت شد زمین 

هی گفت غلط میکنی نمیخوری عوضی 

با کلی زدن تو سر و گردنم برد منو تا سالن گفت میشینی کلشو میخوری کاری نکن بگم چوبشم بخوری

لطفا کمکم کنید چجوری از دستش خلاص شم 😭

اگه غلط املایی داشت ببخشید دارم سریع تایپ میکنم

+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

عزیزم اصلا باهاش بحث نکن و جوابشو نده

من هیچ کاریش ندارم یهو خودش قاطی میکنه

+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.