2777
2789
عنوان

یه جواب دندون شکن واس آدم پرو میخام

| مشاهده متن کامل بحث + 6646 بازدید | 85 پست
این موضوع تاپیک زدن داشت خداییش! چندبار متن خودتو بخون ! یه لحظه فکر کن یکی دیگه این تاپیک رو زده !
نی نی ها یهو خودشونو موقع شیرخوردن یا بازیگوشی توی بغل،هول میدن به عقب، مواظب باشین مثلا پشت سرشون دیوار یا مبل نباشه.نی نی هم مثل ما تشنه میشه بهش آب بدین.انگشت مکیدن بچه علاوه بر نشانه ی گرسنگی نشانه ی تشنگی هم هست چون به کمک انگشت توی دهنشون آب تولید میکنن،پس آب بدین به نی نی، دندونی یه جنس نرم و یه جنس تقرییبا نرم بخرین و همیشه توی بشقاب پلاستیکی یا جایگاه خود دندونی، روی زمین بذارین تا بچه هروقت خواست راحت برداره.موقع دندون دراوردن غذا نمیخورن و نق نقو میشن.پس درکشون کنیم چون به اندازه کافی نی نی خودش درحال اذیت شدن هست.اینجورمواقع مایعات مثل شربت شیرین خونگی مثلا شربت البالو، به و ... بدین، برای از پوشک گرفتن عجله نکنین اصصصصلا حتی ممکنه چندین ماه توضیح بدین تا دلش بخواد و سن و درکش برسه تا واقعا اون کاری که شما میخواین رو انجام بده،مثلا سرپا نشینه اصلا و هیچ روش و وسیله هم قبول نکنه.اگه دیدی صبرت کم شده و بعد از ده بار تذکر و حرف و ۱۰۰بار آموزش، داد میزنی ،دوسه تا برنامه تفریح و رفت و امد بذار.اگه تغییری نکردی برو دکتر و قرص ضعیف بخور،تا کلا بدنت ریلکس بشه.بچه دو الی ۳ ماه قبل از ۳ سالگی،الکی گاز نمیگیره، دندون آسیاب درمیاره و میل به گاز گرفتن چیزی داره پس دندونیاشو که از داروخونه خریده بودی بشور استریل کن بذار تو لیوان بذار پایین ترین طبقه یخچال و بهش بگو این برای شماست که گاز بگیریش( وگرنه بچه بی تربیت و گازگیر نیست،ولی وقتی هی بگیم گگاااززز نگیر ،بی تربیت،،،،،،،اونم تو ذهنش درج میشه یه بچه ی بی تربیت گازگیره و باید به همین کار ادامه بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا تاپارسال ماهی قرمز میخریدن مدام میمردن باز میخریدن

امسال گفتم آره ماهی دوتا خریدم واس پسرم

میگه وووووااااه ینی چی چرا ماهی قرمز میخرین

کجای سنت ایرانی سرسفره ماهی قرمز داره

گناه دارن ماهیای طفلکی 

من جز کمپین نه به ماهی قرمزم😄😄😄😄

میشه واس سلامتی مامانم یه صلوات بفرستین ❤ فداتون بشم 💙
بابا حالا این مسئله خوراکی وشکلات نیس ک مسخره کنین میگین چن سالته وفلان من ۲۸ سالمه یه پسر دوسال ون ...

شما کلا مشکل داری دوست داری به همه بپری خدا اول تورو شفا بده بعد دختر عموتو😡

این موضوع تاپیک زدن داشت خداییش! چندبار متن خودتو بخون ! یه لحظه فکر کن یکی دیگه این تاپیک رو زده !

آره چ اشکال داره حتما باید درمورد جاری خواهرشوهر

یا مدل لباس باشه

مثلا تاپارسال ماهی قرمز میخریدن مدام میمردن باز میخریدن امسال گفتم آره ماهی دوتا خریدم واس پسرم می ...

اصلا باهاش هم کلام نشو...سرد جدی باش...داخل گروه هم اصلا نه حرف بزن نه عکس بفرست

الهم الرزقنا شوهر خوب..الشغل کارمند...القد بلند..الپولدار...خودمم...الاستخدام فی ارگان دولتی...العجل العجل العجل
شما کلا مشکل داری دوست داری به همه بپری خدا اول تورو شفا بده بعد دختر عموتو😡

وا مگه من چی گفتم؟

بعدم کی باشما بود که ریپلای میکنی

واقعا متاسفم براتون چند بار پرسیدم هیچکی براش مهم نیست 

من بلد نبودم...برو تاپیک مشکلات کاربری اونجا بهت میگن

الهم الرزقنا شوهر خوب..الشغل کارمند...القد بلند..الپولدار...خودمم...الاستخدام فی ارگان دولتی...العجل العجل العجل

اینجور آدمارو فقط و فقط وفقط باید ازشون دوری کنی

من یکیش رو در حوالی خودم دارم

هر کاری خودش انجام میده و هر چی که خودش میخره هالیه مال ما اخ و پیفه و بعدم با صدای بلندد مسخره میکنه و چرت و پرت میگه

دهنش هیچ چفت و بستی نداره

هر چی رو امروز به من گفت نه دوماه بعد خودش با افتخار انجام میده

برا پیشگیری از هر جور بحث و دلخوری  تا میتونم ازش فاصله میگیرم