2777
2789

با تجربه

(هردو رو رفتم باشگاه اولی مربیش هیکلش خیلی بهتر بود)حالا بجز هیکل اخلاقشم بهتر بود

کدوم؟شهریه اولی بیشتره 

خواهر عزیز جان شوهرت لایک نکن دیگه اه

ترجیح میدم کلاس کسی رو شرکت کنم که از سوال پرسیدن ازش نترسم😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترجیح میدم کلاس کسی رو شرکت کنم که از سوال پرسیدن ازش نترسم😂

فضای اولی زیاد خوب نیست خانوما خیلی نگاه میکنن و غیبت و حرف ولی دومی نه

اره منم ترجیحم همینه

فضای اولی زیاد خوب نیست خانوما خیلی نگاه میکنن و غیبت و حرف ولی دومی نهاره منم ترجیحم همینه

کلا این چیزا برام مهم نیست به جز این موردی که گفتم اصلا نمیتونم با آدم بداخلاق کنار بیام و توهینی به خودم ببینم زود گلاویز میشم با طرف اصلا آدم صبوری نیستم 🤦🏻

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

یه باشگاه رفتم. همش باااید دنبال مربی میدویدم که ازش سوال کنم

بهم برنامه میداد اما بالا سرم نمیومد ببینه من دارم درست می زنم یا نه. 

هی می رفتم میگفتم میشه بیاین؟؟ 

وقتی ام میخواست یه حرکت رو توضیح بده 

فقط حرکت ورزشی رو انجام می‌داد 

نمی‌گفت زاویه دست یا پا فلان درجه باشه گردنت صاف باشه. 

که اینا همه از بی تجربگی اون مربی بود. 

که داشت باعث می شد که از ورزش زده شم. که از باشگاه اومدم بیرون 

تو به دیگران چیکار داری تو کار خودتو بکن

باشگاه اولی پایین شهره ولی مربیش عالی

باشگاه دومی بالاشهره ولی مربیش هیکلش زیاد برای من جالب نبود(من میگم خودش مربیه پس باید صد باشه دیگه)

یه باشگاه رفتم. همش باااید دنبال مربی میدویدم که ازش سوال کنمبهم برنامه میداد اما بالا سرم نمیومد بب ...

اولی هم همین بود فقط میگفت اینکار رو بکن و میرفت دیگه نیمومد ولی امکاناتش خیلی زیاده چون سانس مردونه هم داره

دومی خیلی راضین ازش مثل اینکه ولی امکاناتش کم بود بیشتر اون وسایلی که باشگاه اولی داشت این نداشت 

اره ولی حساسم به نگاه های دیگرانخب اولی بهتره میرم اولی

منم حساسم ولی باید یاد بگیری 

من باشگاه میرفتم قبل شروع ایروبیک شروع میکردم تردمیل و حلقه و گرم کردن اونوقت خانمهای دیگه تامربی صداش درنمیومد گرم کردن رو شروع نمی‌کردم همینجوری دورهم جمع میشدن بگو بخند میکردن به منم میگفتن خودشو میگیره 

ولی چیشد من زودتر نتیجه گرفتم لاغر شدم 

منم حساسم ولی باید یاد بگیری من باشگاه میرفتم قبل شروع ایروبیک شروع میکردم تردمیل و حلقه و گرم کردن ...

الان راضی از هیکلت؟

منم ادم سردی هستم و کم رو بخاطر همسن نزدیک نمیشن فکز میکنن خودمو میگیرم یا بد نگاه میکنن

مهم نیست ولی خب حساسم باز به نگاه ها

باشگاه اولی پایین شهره ولی مربیش عالیباشگاه دومی بالاشهره ولی مربیش هیکلش زیاد برای من جالب نبود(من ...

نه بابا من یه باشگاه میرفتم دستگاه نداشت مربیش اندامش بیست باسن مناسب اندامش پهلو اینا هیچی نداشت پاهاش توپر دائم آرایش داشت رژلبشو تمدید میکرد ولی فقط به فکر رقص بود و همش ورزشهای تکراری و کسل کننده گاهی هم سنگین میداد اصلنم توجه نمی‌کرد طرف تازه اومده باشگاه ممکنه اذیت بشه زیادم آدم نبود خلوت بود 

ولی یه باشگاه دورتر رفتم مربی پوست و استخون شبا دیر می‌رفت خونه گاهی اصلا نمی‌رفت که بمونه باشگاه رو تمیز کنه صبح ۸ میرفتم باشگاه می‌دیدم با چشای پف کرده داره آموزش میده هواسش هم به همه شاگرداش بود هرچی سوال میپرسیدی هر درخواستی داشتی بدون غر زدن برات انجام میداد با اینکه کم خواب بود ولی با حوصله بود