2777
2789
عنوان

واقفا تعجب میکنم چرا دوست ندارین

338 بازدید | 50 پست

امسال مجازی بشه..یعنی شما بچه هاتون تو مدرسه یاد میگیرن دیگه خونه باهاشون تمرین نمیکنبن؟  والا من همه درسا رو دوباره تودم به دخترم یاد میدم.هر هفته ویروس میگیرن میان به همه میدن

هزارتا چیز دیگه 

من دهای روز و شبمه مجازی بشه امسال

حتما بچه دیگه نداری

من با یه بچه کوچیک روانی میشم

تو کل سه سال مدرسه هم با دخترم کار نکردم همه چی با مدرسه بوده

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما بچه دیگه نداریمن با یه بچه کوچیک روانی میشمتو کل سه سال مدرسه هم با دخترم کار نکردم همه چی با م ...

دخترت حتما از اول کاراشو خودش کرده خیلی مستقل شده

مخصوصا امسال که کلاس سوم بود دخترم پدرم در اومد

دخترت حتما از اول کاراشو خودش کرده خیلی مستقل شدهمخصوصا امسال که کلاس سوم بود دخترم پدرم در اومد

من سال اولش باردار شدم و واقعا هم حالش رو نداشتم هم نخواستم بهم وابسته بشه معلمش هم خدایی خوب بود

پارسال که سوم بود یه کم تو ضرب مشکل داشت فقط

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
فقط بحث یادگیری محتوای درسی نیست برای دبستانی ها اجتماعی شدن مسئولیت پذیری چگونگی روابط اجتماعی قان ...

والا اتفاقا یکی از دلایل مهمم همینه 

انقدر بعضی بچه ها تو خانواده ها حرفای بزرگسالانه یاد گرفتن میان مدرسه میزنن دخترم همش می اومد میگفت مامان فلان چیز چیه

مثلا یه بار دخترم اومده میگه مامان همکلاسیم میگه من از زایمان طبیعی میترسم😐 ۹ سالشه دختر

بچه ۹ ساله چه به زایمان طبیعی

عزیزم حتما شما خانه داری. اگه شاغل باشی اول بیچارگیت میشه‌. خدا نکنه مجازی بشه.

دقیقا فکر دیگران رو نمیکنن

من خودم شاغل نیستم ولی میدونم شاغل ها رو سافت مدرسه بچشون حستب کردن و کسی رو ندارن بچه رو پیشش بذارن

والا اتفاقا یکی از دلایل مهمم همینه انقدر بعضی بچه ها تو خانواده ها حرفای بزرگسالانه یاد گرفتن میان ...

عزیزم الان به واسطه گسترش رسانه تقریبا تمامی بچه ها یک سری اطلاعات این چنینی دارن  مهم چگونگی آموزش و برخورده 

بالاخره بچه شما کنار ی بچه دیگه میخواد بازی کنه یا نه 

فقط تو مدرسه نیست که یاد بگیره 

به واسطه این موضوع از خیلی موارد دیگه بچه محروم میشه 

بعدا نمیتونه تو محیط دانشگاه و کار موفق باشه 

والا اتفاقا یکی از دلایل مهمم همینه انقدر بعضی بچه ها تو خانواده ها حرفای بزرگسالانه یاد گرفتن میان ...

حتما اون بچه فقط یه چیزی شنیده یا دیده دختر منم چون حال بعد زایمان منو دید همیشه میگه مامان از زایمان میترسم نمیخوام بچه دار بشم!شاید به دوستاش هم گفته باشه

چه ربطی به بازی با دوستاش داره

دقیقا فکر دیگران رو نمیکننمن خودم شاغل نیستم ولی میدونم شاغل ها رو سافت مدرسه بچشون حستب کردن و کسی ...

خب چیکار کنیم بخاطر شاغل ها بچه هامونو بفرستیم دل ویروس و مشکلات دیگه؟ 

حتما اون بچه فقط یه چیزی شنیده یا دیده دختر منم چون حال بعد زایمان منو دید همیشه میگه مامان از زایما ...

یعنی شما زایمان طبیعی کردی و به دخترت همه چیزو توصیح دادی که بچه از کجا بیرون میاد؟

خب چیکار کنیم بخاطر شاغل ها بچه هامونو بفرستیم دل ویروس و مشکلات دیگه؟

فقط شاعلا نیست منم با بچه کوچیک واقعت اذیتم

ویروس کجا بود؟تا کی میخوای بچه رو زندانی کنی تو خونه

بچه ات رو تقویت کن