2777
2789
عنوان

واقفا تعجب میکنم چرا دوست ندارین

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 50 پست

ضمنا بعید میدونم زیرساخت های لازم برای غیر حضوری شدن مدارس وجود داشته باشه 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

خب چیکار کنیم بخاطر شاغل ها بچه هامونو بفرستیم دل ویروس و مشکلات دیگه؟

زمان کرونا بود یه چیزی الان اون دوره گذشته ویروس کجا بود؟ 

بچه که نمیتونه تا ابد تو خونه زندانی باشه افسرده میشه

تو مدرسه نه تنها درس بلکه یاد میگیره چطوری تو اجتماع رفتار کنه کار گروهی رو یاد میگیره و الی غیر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من ۳ ساله دخترم مدرسه رفته مزایایی ندیدم

۳ سال نفرستش معایبش ببین 

حداقل اینه که توی محیط یاد میگیره چطور با افراد مختلف و عقاید مختلف و نظرات مختلف برخورد کنه 

اتفاقا پیشنهادم بع شما اینه که خودتون هم بیشتر توی جمع حضور پیدا کنید 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

اجتماع شما فقط مدرسه اس؟بچتون مدرسه نره دیگه جایی نمیره؟

مثلا کجاعه؟تو مدرسه تایم زیادی بچه ها کنار همن و یاد میگیرن چجوری باهم کنار بیان 

تا بوده همین بوده مدرسه حضوریه 

اجتماع شما فقط مدرسه اس؟بچتون مدرسه نره دیگه جایی نمیره؟

نه هیچ جا مثل مدرسه کنار همسالان و به صورت مستقل نیست

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
از کجا فهمیدی تو جمع نیستماصلا صحبت من سر جمع و جمعیت نیست😐

عزیزم از اونجایی که قدرت پذیرش نظرات مختلف و تآمل کردن رو نداری ♥️

مشخصه همیشه حرف حرف خودته و به کار خودت تاکید میکنی ♥️ 

عزیزم از اونجایی که قدرت پذیرش نظرات مختلف و تآمل کردن رو نداری ♥️مشخصه همیشه حرف حرف خودته و به کار ...

😂 عزیزم یعنی من بخاطر کسی که شاعله یا کسی که بچه دیگه داره و وقت نداره باید نظر خودمو عوض کنم؟!

هر کس با شرایط خودش میگه والا به من مربوط نیست کسی شاعله یا وقت بچه بزرگشو نداره.من با شرایط خودم دلم میخواد انلاین باشه

😂 عزیزم یعنی من بخاطر کسی که شاعله یا کسی که بچه دیگه داره و وقت نداره باید نظر خودمو عوض کنم؟!هر ک ...

عزیزم شما هنوز منظور نظرات دیگران رو متوجه نشدید 

اصل مطلب رو نگرفتی 

چون غیر حضوری برای شما راحت تره نباید با خودخواهی بچه رو محروم کرد از لذت بردن

یکی میگفت تو گروه معلما گفتن خودتون و اماده کنین واسه تدریس مجازی

درسته یه زمزمه هایی از مجازی شدن هست ولی قطعی نیست 

من خودم این حرفا رو به عنوان یه دانش اموز زدم

(کلاس دهمم) 

اون سه سالی که مجازی شد من هیچی یاد نگرفتم 

افسرده شده بودم نصف کلاسارو خواب بودم

اصلا کلا از همه چی عقب افتادم وقتی که دوباره حضوری شد تازه فهمیدم چی به چیه 

معاشرت با هم سنو سالام باعث شد خیلی چیزارو یاد بگیرم و تو مدرسه با دوستام بهترین روزارو گذروندم

واقعا حیفه که باز مجازی بشه

ما که سه سال از عمرمون تباه شد

😂 عزیزم یعنی من بخاطر کسی که شاعله یا کسی که بچه دیگه داره و وقت نداره باید نظر خودمو عوض کنم؟!هر ک ...

جامعه با نظر یه نفر نمیچرخه با نظر همه ساخته میشه قانون باید بر لساس مصلحت جمع باشه نه راحتی یه نفر

بازم شما نظر خودتو داری محترمه🤍