2777
2789
عنوان

ریاضی و شیمی بالای چهل تو تجربی

89 بازدید | 9 پست

کسایی که ریاضی و شیمیو بالای ۴۰ زدید چیکار کردید؟ چه ازمونایی زدید؟ چقدر تست؟

برای شیمی نکته تست فراهانی و ببینم و جزوه و‌تکالیفش و حل کنم+ ایکیو+ ازمون گزینه دو خوبه؟

برای ریاضی هم فینیتو+ ایکیو+ ازمون قلمچی 

خوبن؟

کارایی که کردید و بگید

هر درسیو که بالا زدید از تخصصی ها بگید

مرسی 

.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه سوال دارم دوستان ممنون می‌شم جواب بدین‌‌.

من امسال می رم یازدهم‌ و چون همه درس هامون نهایی ان می خوام تمرکزم رو بذارم رو نهایی ها‌‌ و تا حالا تست نزدم‌.

اگه از تابستون سال بعد برای همه درس ها کتاب جامع بگیرم و بزنم می تونم درصد های خوبی بگیرم‌؟

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

یه سوال دارم دوستان ممنون می‌شم جواب بدین‌‌.من امسال می رم یازدهم‌ و چون همه درس هامون نهایی ان می خ ...

از امسال تست بزن..

روزای مدرست ۶ ساعت بخون

روزایی ک نمیری ۸/۹ ساعت..

تا جایی ک میتونی تست بزن اشتباه نکن..

مثلا از ۶ ساعت ۲ ساعت تشریحی بخون... ۴ ساعت برای کنکور 

از اول سال روزی ۲ ساعت عمومی بخونی بسه برای نهایی..

زیستتو‌حتما تستی بخون.. نهاییو اگر تستی خونده باشی با یه مرور راحت بالا میگیری

شیمی فصل یک و سه رو حتما تستی بخون

فیزیک فصل ۱و۳ و تستی بخون.. فصل دو هم کامل تشریحیشو فول شو و تستای کنکورشو یاد بگیر 

ریاضیم تستی بخون..

سال دیگه کارت سخت میشه اگر سه پایه باهم ببری جلو

واسه تخصصی اگر تستی بخونی توی دو هفته نهایی همش جمع میشه

.

از امسال تست بزن..روزای مدرست ۶ ساعت بخونروزایی ک نمیری ۸/۹ ساعت..تا جایی ک میتونی تست بزن اشتباه نک ...

ممنون ، آخه تا جایی که شنیدم نهایی با تستی خوندن فرق داره .. مثلا ریاضی تو نهایی باید روش کتاب درسی رو بری نه تست رو ‌..

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

ممنون ، آخه تا جایی که شنیدم نهایی با تستی خوندن فرق داره .. مثلا ریاضی تو نهایی باید روش کتاب درسی ...

اگر تستی بلد باشی.. با همون معلم اردی‌بهشت دوره نهایی گذاشت میری و توی چند جلسه تشریحیشو میبندی

تستی بخونی تشریحی برات کاری نداره

عمومی و سخت میگیرن توی نهایی 

.

اگر تستی بلد باشی.. با همون معلم اردی‌بهشت دوره نهایی گذاشت میری و توی چند جلسه تشریحیشو میبندیتستی ...

بر فرض اگه جامع بزنم کافی نیست‌؟

بر فرض اگه جامع بزنم کافی نیست‌؟

کافیه

ولی توی ۱ سال باید سه پایه و ببندی و میزان تسلطی که پیدا میکنی کمه 

اگر یازدهم و ک یه پایه هست توی این یه سال ببندی خییییییلی جلو میفتیا ..پایه پر تستی هم هست

تابستون هم دهم و میخونی و یازدهم و مرور میکنی.. و یکم پیشخوانی از ۱۲

خیلی جلو میفتی

.