__silver__ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/20 تعداد پست: 4924 عنوان پشتیبانم گیر داده کارنامه کنکور بفرستید 140 بازدید | 17 پست من امسال به دلایلی نخوندم کنکورمم بد دادم میخوام پشت بمونمبعد پشتیبان قلمچی میگه برای تکمیل پرونده کارنامه رو بفرستیداگه دیگه خیلی گیر داد راهی هست کارنامه مو ادیت بزنم؟درصدارو یکم بالاتر ببرم 1404/05/27 | 10:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
همسرعقدی_پسرترامپ عضویت: 1403/11/11 تعداد پست: 4983 من که چیزی نفرستادم براش چو ایران نباشد تن من مباد. بدین بوم و بر زنده یک تن مباد
__silver__ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/20 تعداد پست: 4924 از هفت جا بلاکش کن ممکنه با ناشناس زنگ بزنه به پدر مادر اگه خیلی گیر باشه
خانم_معلم_ریاضی عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 475 نفرست اگه راحت نیستی به خودشونم بگو راحت نیستم و نمیفرستم یا بنداز گردن خانوادت بگو خانواده اجازه نمیدن جایی بفرستم کارنامم رو😅
__silver__ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/20 تعداد پست: 4924 من که چیزی نفرستادم براش به شمام همینو گفتن؟واسه تکمیل پرونده؟بعدش که نفرستادی گیر نداد دیگه؟
__silver__ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/20 تعداد پست: 4924 نفرست اگه راحت نیستی به خودشونم بگو راحت نیستم و نمیفرستم یا بنداز گردن خانوادت بگو خانواده اجازه نم ... بنظرت قبول میکنه؟
__silver__ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/20 تعداد پست: 4924 از هفت جا بلاکش کن رو گوشی خودم و مامانم کلا شماره های ناشناسو بلاک کردم ولی گوشی پدرم از این دکمه ای هاست و خیلی واسه کارش بهش زنگ میزنن اصن امکان بلاک نیسممکنه با شماره دیگه ای به اون زنگ بزنهبعد اونم گیر میده که بفرست واسش حالا مگه چیه
خانم_معلم_ریاضی عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 475 بنظرت قبول میکنه؟ مگه باید قبول کنه؟! یه بار محترمانه بگو خانوادم اجازه نمیدن (با خانوادت هم هماهنگ شو) اگه بازم اصرار کرد بلاکش کن. کاش همون اپل میگفتی من امسال سر جلسه حاضر نشدمزیادم پافشاری کرد بگو پس ادیت میزنم بفرستم 🌝
خانم_معلم_ریاضی عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 475 رو گوشی خودم و مامانم کلا شماره های ناشناسو بلاک کردم ولی گوشی پدرم از این دکمه ای هاست و خیلی واسه ... وا یعنی چی؟میدونم شغلشون اینه ها اما بعضی چیزا حریم شخصیه اصلا به هر دلیلی نمیخوای بفرستیقلم چی پشتیبانی چیزی نداره زنگ بزنی بگی این کارتون دیگه داره مزاحمت ایجاد میکنه؟
__silver__ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/20 تعداد پست: 4924 مگه باید قبول کنه؟! یه بار محترمانه بگو خانوادم اجازه نمیدن (با خانوادت هم هماهنگ شو) اگه بازم اصرار ... نه ببین تو گروه پیام دادهیعنی نمیدونه من حااضر شدم یا نهفقط امیدوارم اگه خواست پافشاری بیشتر کنه قبل اینکه به والدین زنگ بزنه به خودم بزنه که بگم حاضر نشدم
__silver__ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/20 تعداد پست: 4924 وا یعنی چی؟میدونم شغلشون اینه ها اما بعضی چیزا حریم شخصیه اصلا به هر دلیلی نمیخوای بفرستیقلم چی پشتی ... نه متاسفانه کارنامه اردیبهشتم اصرار کردن گفتم راحت نیستم نفرستادمحالا امیدوارم واسه اینم اصرار نکننبیشتر ترسم واسه اینه که میگه برای تکمیل پرونده هست ممکنه اصرار کنن
خانم_معلم_ریاضی عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 475 نه ببین تو گروه پیام دادهیعنی نمیدونه من حااضر شدم یا نهفقط امیدوارم اگه خواست پافشاری بیشتر کنه قبل ... اره هر کاری میکنی با خانوادتم هماهنگ باش یدونم من نمیدونم ایا روشی وجود داره بفهمن غایب نبودی یا نه، اما فکر نکنم بفهمن.هرچی هم شد شما نفرست. پس اگه شخصا به خودت نگفته هنوز به خودت نگیر بزار وقتی اصرار کردن بگو