2777
2789
عنوان

حرفای کسی ک دوسش دارم راجب رابطه ج

241 بازدید | 15 پست

سلام. لطفا تاپیک رو با دقت بخونید. 

فک کنید پسری هست (نامزدم) که بهم میگه من مردم و نیاز جنسی دارم و اگر تو بخوای رابطه خواهیم داشت اما چون تو نمیخای به نظرت احترام میذارم و رابطه نخواهیم داشت. و رابطه ام نداشتیم

اما در حد معاشقه هست رابطه ی ما... یعنی دخول کامل و رابطه ی کامل رو نداریم. ولی ببخشید معاشقه ی قبل رابطه رو داریم... 

الان اون پسر علاقه داره ب من؟ 

کاربری دسته سه تا خواهره 🌱سعی خواهم کرد زنِ قدرت مندی باشم.آنچه که نکشد قوی ترت میکند🦋 ابعاد درون زن اعم از مادونا و آمازون را باهم خواهم داشت و این هدف من است نه دارایی و برازندگیِ من!... ب امید آزادی🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین بستگی به خودت داره 

به رابطه مربوط نیست به چگونگیش ربط داره به نظرم 

اگه تمایل نشون میدی و اوکی هستی که هیچ 

اگه اکراه داری و میدونه که دوست نداری و باز کار خودشو میکنه خیر دوستت نداره

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

نخیر،بلاخره نیازش رو رفع میکنی،و تو ضربه میخوری

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

اگه دوست پسره نکن...بعد کم کم که وابسته ات میکنه میگه باید انجام بدیم من نیاز دارن و فلان....

چقدر رو میدین به دوست پسراتون

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

فقط داره با حرفاش گولت میزنه که مثلاً به حرفت احترام میزاره،کسی که عاشقت باشه حاضر نیست قبل عقد بهت دست بزنه

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

چرامیزاری انجام بده؟ وقتی نزاری تلاش بیشتری میکنه بدستت بیاره پیگیرمیشه برای ازدواج... خب بزار خوووب دستمالیت کنه دیگ اوسکل هس بگیرتت یه دعوای کوچیک ولت میکنهدیه ادم جدید میره میگیره

نکن،نکن،نکن

اگه نیاد خواستگاریت بعدها عذاب وجدان ولت نمیکنه