2777
2789
عنوان

ابراز علاقه

64 بازدید | 9 پست

کاش خانوما هم وقتی از یکی خوششون میومد می‌تونستن ابراز علاقه کنن مثل من توری‌هامو لایک می‌کنه منم عمداً استوری می‌ذارم که اون ببینه ولی یچ وقت نمی‌تونم به کسی که روش کراش دارم ابراز علاقه کنم🙄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم   نمی تونم و البته ابراز هم نکنیم بهتره غرور دختر دل دختر اگه بشکنه خیلی زجر آوره براش و هیچ وقت یادش نمیره. من عاشق دکترم شدم یه مدت تحت نظرش بودم الان با اینکه خوب شدم اما بازم به بهونه های مختلف میرم پیشش ولی حرفی نمیزنه فک می کنم اونم دوستم داره و لی نمیدونم چرا بهم چیزی نمیگه کلا زندگیم ریخته بهم افسردم و روز به روز دارم وابسته تر میشم

منم نمی تونم و البته ابراز هم نکنیم بهتره غرور دختر دل دختر اگه بشکنه خیلی زجر آوره براش و هیچ وقت ...

ددیدی وقتی از کسی خوشت میاد تظر اون یه کاری بکنه نمی‌کنه چقدر فکرت درگیر میشه حتی شبا می‌خوام بخوابم همینجور فکر می‌کنم بهش فکر آدم درگیر می‌شه

اره و اقعا نمیدونم چرا پسرا مثل ما نیستن و زود به زبون نمیان. اونم دوست داره؟

ننمی‌دونم استوریامو نگاه می‌کنه لایک می‌کنه ستیکر می‌فرسته مثلاً گوشیمو صبح اینترنتشو روشن می‌کنم می‌بینم ۴ صبح استوری‌هامو لایک کرده

ننمی‌دونم استوریامو نگاه می‌کنه لایک می‌کنه ستیکر می‌فرسته مثلاً گوشیمو صبح اینترنتشو روشن می‌کنم می ...

برا من که استوری هام رو نگاه نمیکنه البته حق داره چون شماره ای که ازش دارم شماره مطبه عکس پروفایلش هم مشخصات و ادرس مطبش هست ولی من همیشه استوری های مطب رو که اون می زاره نگاه میکنم و لایک میکنم. اما اگه من نگاه نکنم یا لایک نکنم  یه مدت طولانی استوری نمی زاره

البته اینکه لایکت میکنه نشونه خوبیه و لی کافی نیست  اگه میخوادت باید بیاد بهت بگه و گرنه اسیب می بینی از نظر روح و روان

قبلنا رو همکارم کراش داشتم و خیلی دلم می خواست بیاد خواستگاریم و بلاخره هم اومد ولی اینقدررررررررررررررررر زجرم داد و اخر هم با تحقیر و بی توجهی کات کرد باهام که تا سالها افسرده بودم. برا همین میگم اگه کسی صلاح ادم نیست و قراره ازار بده بهمون ایشالا هیچ وقت نیاد