2777
2789

چند شب پیش با یکی از پسرا فامیلمون پیام میدادیم به هم بر گشت بهم گفت قیافت شبیه دختر فلانی و فلانیه ستاتون یه قیافه دارین منم گفتم فعک نکنم گفت البته اونا فکنم خیلی بهتر باشن منم گفتم خو خداروشکر 

استیکر خنده هم میفرستادیم 

گقت اره ولی من خیلی ناراحت شدم نتونستم تحمل کنم برگشتم گفتم خیلی عنی گفت بت نمیخورد بی ادب باشی

حالا دیشب اومدم عکس اکانت یکیو فرستادم براش بینم اشناعه یا نه برگشته میگه من با بی ادبا حرفی نمیزنم 

چی بش بگمممم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا چرا باید با پسر فامیل حرف بزنی و پیام بدی ؟

خودت شخصیتت خودت رو خورد کردی و خودتو کوچک کردی

حالا هم شده این نتیجه اش ...

فقط 44 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

صمیمی شدن با هرچی دهنم اومد بگم فرق داره ،همیشه ی حدی از احترام بزار ،الانم از دلش باید محترمانه درب ...

مطمئنم اگه یکی از اون دوتا دختر جای من بود میشستنش 

این طرف انقد شعور ندارع با ظاهر یه دختر نباید شوخی کنه 

من زورم از این میومد حالا اگه اون دوتا ازم سر تر بودن یه چیزی ولی همه میدونن من از هر لحاظ نگا کنید از اونا سر ترم

مطمئنم اگه یکی از اون دوتا دختر جای من بود میشستنش این طرف انقد شعور ندارع با ظاهر یه دختر نباید شوخ ...

حرف اون پسر برات مهم نباشه ،تو شخصیت خودتو نشون میدید اونم شعور خودشو ،اهمیت نده

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒