2777
2789
عنوان

سبیل دارم مامانم نمیذاره بردارم

214 بازدید | 32 پست

من کلا زیاد سبیل نداشتم ولی الان خیلی تابلو شده سیاه داره میشه بالای لبم خودم چندبار با قیچی کوتاه کردم ولی الان دیگه پنهانی نمیشه خودم یه بار زدم گند زدم۱۴سالمه

مامانم میگه چه معنی داره دختر موهای بدنشو بزنه، 

خب یعنی چی چه ربطی داره😐💔

همه دوستام شیو و اصلاح میکنن اون وقت من شدم پر پشم اکیپ به صورت کلامی مسخره ام نمیکنن ولی از نگاه و خنده هاشون میفهمم چه غلطی بکنم

طرز فکر عهد قجر داره مادرت 

الان خیلیا مادرتو تاییدم میکنن 😂🤦🏻‍♀️

بزن چیکار میکنه تهش

اسمم ناز 🫠🍓🎀🧚🏻‍♀>A girl with big goals                           تآروت میگیرم 🐈‍⬛🕯و مسلط به سه زبانم🫳🏻💖🪄أَنْتَ كَهْفِي🌛    کلاس های:ویولن🎻|بازیگری🎭|کامپیوتر💻|زبان انگلیسی🌍|میرم🙌🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طرز فکر مامانت عین مامان منه شرفم میرفت تو مدرسه و همه جا بعد پسرم ۱۰ سالش ک شد گفتمبزن سیبیلاتو با اینکه زیاد نبود بازم ننممیگفت چ معنی داره گفتم بابا ول کن توروخدا  مگ نجابت به چهارتا دونه مو و پشمه اخه

وقتی شدی کلاس دهم برش دار 

هرچند توی این دوره زمونه واقعاً مهم نیست 

من اگر خودم دختر میداشتم  و پشت لبش زیاد معلوم نبود تا کلاس دهم نمی‌ذاشتم به صورتش دست بزنه بخاطر اینکه پوستش خراب نشه و سنش بالا نشون بده 

اما اگر معلوم باشه بر میدارم 

در ضمن این سایت مناسب شما نیست عزیزم 

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

منی که التماس دخترم می‌کنم بریم لیزر 

مامانت متولد چه سالی هست 

واقعا نمفهم پشم و پیل افتخار داره ؟!؟! که مامانت نمیزاره برداری !!!!!

من بودم واقعا وکسمیکردم و به حرفشون هم گوش نمیکردم 

عزیزم بزن فوقش یه سیلی میزنه دیگع؟ک اونم امکان نداره بخاطر سیبیل سیلی بزنهفوقشششش دوسه روز سر سنگین ...

آبجیم نه سال از من بزرگتره بعد اصلا سبیل نداره مامانم بهش کاری نداره یه بار گفت چرا تو سبیل نداری من که میدونم آبجیم یواشکی میزنه

ولی من اگه بخوام یواشکی بزنم تابلو میشه