من ی مدت بخاطر ارامشم فقط نماز میخوندم و قرانم ی صفه میخوندم خیلییییییی ارومم میکرد.
امروزم بازم پیش خدا گریه کردم و ازش ارامش خواستم بعدش رفتم کتاب خوندم خیلییییییییی اروم شدم انگاری خدا داشتباهامحرف میزد...ممنونم ازت خدا جووووووونم
خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋
گریه میکنم پیاده روی بشدت توصیه میکنم نماز میخونم اهنگ اروم گوش میدم خودت باید سرگرم کنی واگرنه غصه هات و دردات سرگرمت میکنن!
اگه شما مسلمان واقعی دیدی هیچ وقت از روی ظاهرش متوجه نمیشی چجور آدمیه.چون هیچ وقت برای ظاهر کاری رو انجام نمیده.پس تماما ریا و ظاهر فریبه.برای رسیدن به منافع مادی دارن این کارها رو انجام میدن.شما مومن واقعی رو نمیبینی ی جوری راه بره که همه بفهمن داره میره وضو بگیره نماز بخونه اما تا دلت بخواد کسایی رو میبینی که جار میزنن و به همه اعلام میکنن که ببین من نماز خونم...