2777
2789
عنوان

درآمد خانم

218 بازدید | 24 پست

خانمایی که درآمدتون از همسرتون بیشتره..

آیا باعث شده همسرتون تو زندگی احساس خوبی نسبت به این موضوع نداشته باشه؟؟ازاین جهت که احساس کنه نمیتونه خواسته ای ازشما رو برآورده کنه؟؟

یه کسب وکاری رو میخواستم شروع کنم اما حقیقت درآمدش منو ترسوند..ازاین که همسرم دیگه برای خواسته هام تلاشی نکنه..

آخه چندمورد توی اطرافیانم دیدم وخانم بعدازچندسال خیلی ناراحت بودن..مثلا زن عموی خودم میگفت درسته هرچیزی دوست داشته باشم میخرم اما تودلم مونده یه بار ازم بپرسه کم وکسری  دارم یانه یا وقتی باهم بازار میریم دست توجیبش کنه..

یه نمونه دیگه هم دوست خودم که پزشک وهمسرش کارمند یه اداره که حقوقش ماهی ۲۵تومن ..

خیلی ازاین دست تواطرافیانم دیدم که دوسه سال اول همه چی خوب بوده ولی بعدش دیگه  شوهرشون اصلا بهشون نه پول داده  ونه اگه چیزی خواستن به روی خودش آورده..فقط مناسبت ها وخرید خوردوخوراک خونه..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اینکه  زنم  اما هیچ وقت روحیه و طرز فکر خانم هایی که درآمد دارن و پول در میارن رو درک نکردم 

نه همشون   اما یه عدشون  همش دنبال حاشیه و گله مند بودن  به خاطر چیزای بیخود    یکیش زنعموی شما  درامدت بالاس  برو عشق کن دیگه چته  

ما زنا کلا گاهی فقط میگردیم یچیزی پیدا کنیم که ناراحت باشیم بخاطرش

دیگه زمانه عوض شده زندگی مشترکه هردو درآمد دارین بذارین وسط

واه نمیشه که..

وقتی مثلا چیزی بخرم نمیپرسه از کجا؟؟

همسرم مرد خوبیه درسته پس اندازم رو همیشه مخفی میکنم .ولی اینکه یه درآمد خوب داشته باشم رو که نمیشه مخفی کرد..

دیگه زمانه عوض شده زندگی مشترکه هردو درآمد دارین بذارین وسط

من این حرف رو قبول ندارم..

زمانه شاید خیلی چیزا رو عوض کرده باشه اما صرفا به معنای خوب شدن اوضاع نیست.

مرد اگه احساس کنه قدرت وغرورش شکسته شده دیگه اون آدم سابق نمیشه.همین الانم که درآمد کمی دارم‌گاهی میارم تو زندگی ولی وقتی بیشتر بشه میترسم..

زندگی مشترک ، اگه زن و مرد به این درک برسن که همه چیز مشترکه این مشکلات پیش نمیاد 

خانم های ایرانی حقوق برابر و آزادی زنان جهان امروز رو میخوان ولی حاضر نیستن بهاش رو بپردازن و همچنان میخوان مرد خرجشون رو بده مثل قوانین اسلام

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

با اینکه زنم اما هیچ وقت روحیه و طرز فکر خانم هایی که درآمد دارن و پول در میارن رو درک نکردم نه هم ...

آخه حرف اطرافیانم که میگم درآمد بالایی دارن این که رفته رفته شوهرشون کلا بیخیال شده نسبت بهشون.اول از مسائل مالی شروع شده تا..

باز زنداییم هم دقیقا همینطوره..داییم اصلا براش خرج‌ نمیکنه..زنداییم بعداز ۱۰سال خواست مبل عوض کنه داییم میگفت خودت داری..میخواست خونه رنگ کنه میگفت خودت داری..

زندگی مشترک ، اگه زن و مرد به این درک برسن که همه چیز مشترکه این مشکلات پیش نمیاد خانم های ایرانی حق ...

من این حقوق برابر واین حرفا رو واقعا نمیخوام..

اما اهدافی دارم که برای رسیدن بهشون باید واقعا درآمد خوبی داشته باشم..یکیش مثلا تاسیس یه موسسه مرتبط با تخصصم. اونم برای کمک به بقیه.. 

حالا این مدل اهداف پول میخواد اما خیلی میترسم ازاین که همسرم بشه مثل مثال هایی که زدم..که فردا روزی برای یه خرید ساده خونه که بگم بخر بگه ندارم

من این حقوق برابر واین حرفا رو واقعا نمیخوام..اما اهدافی دارم که برای رسیدن بهشون باید واقعا درآمد خ ...

پس اگه شوهرت گفت حق نداری کار کنی ، میپذیری؟

چون زن بدون اجازه شوهر حق کار کردن نداره

اینو بدون چه بخوای چه نخوای وقتی درآمد داری مرد روی پولت حساب میکنه ، در بهترین حالت بهت برای خرج های خودت پول نمیده....این ایرادی نداره ولی به شرطی که مازاد درآمد هر دو نفر پس انداز بشه 

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

پس اگه شوهرت گفت حق نداری کار کنی ، میپذیری؟چون زن بدون اجازه شوهر حق کار کردن ندارهاینو بدون چه بخو ...

از درآمد همسرم واقعا مازادی نمیمونه..کارمندی..

بله اگه مخالف کارکردنم باشه میپذیرم ..اما خب مخالف نیست واگه بدونه به  درآمد خوبی میرسم خیلی هم خوشحال میشه..ولی ترس از بی اهمیتی اذیتم میکنه..

با اینکه زنم اما هیچ وقت روحیه و طرز فکر خانم هایی که درآمد دارن و پول در میارن رو درک نکردم نه هم ...

این کاملا درست 

ولی حس خانم ها و نیازشون ب حامی همیشه هست 

حامی فقط مالی نیست قبول دارم ولی اینم بی تاثیر نیست تو احساس خانما ک از مردشون خس حمایت بگیرن

واقعا مرد اصلی ترین کاری ک میتونه بکنه و تعریفی ک تو ذهن اکثریت داره متاسفانه یا خوشبختانه با پولشون معنا میشن.

و اگه تو زمینه های مالی خودشونو بکشن کنار 

کم کم حس خانم بهشون از جهت مرد بودن از بین میره

فقط شوهرشون میشه یه هم خونه