2777
2789

بچه ها من خب امسال میرم دوازدهمم مدرسمم نمونه دولتیه ولی میخوام برم دولتی چون همش نهاییام رو ۱۳و۱۴ و۱۵بود خیلی کممممم بماندم که خرداد با یکی اوکی شدم اونم بی تاثیر نبود

الان میخوام مدرسه مو عوض کنم نظره خودمه ولی دوستای عالی دارم ولی میدونم برم بازم حس مقایسه و استرسسسس زیاد دارم تازه همشم باید مدرسه باشیم

من رتبه خوب میخوام 

چیکار کنم برمو همه چیو از نو بسازم یا اینکه بمونمو بازم همون حسا

خب هیچ مدرسه ای تست کار نمیکنه مگر فوق برنامه برین.

ولی اگر فکر میکنی رفتنت باعث پیشرفت میشه حتماً برو

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب هیچ مدرسه ای تست کار نمیکنه مگر فوق برنامه برین.ولی اگر فکر میکنی رفتنت باعث پیشرفت میشه حتماً بر ...

از یه لحاظم میترسم برمو و پشیمون شم ولی حرف دلم به رفتنه یه شروع جدید بدون فکر به هیچ کسی 

مدرسه دولتی معمولی هر چی باشه سطحش از نمونه دولتی پایین تره

اگه با کسی نبودی نمراتت بهتر میشدن،ضمن اینکه کلا نهایی ها سخت شدند.

بعد ۲٫۵سال که فک میکردم نازام،شوهرم آز داد و آزواسپرم هست.تحمل این حجم از شوک را ندارم خدایا😭😭😭چرا آخه؟

از یه لحاظم میترسم برمو و پشیمون شم ولی حرف دلم به رفتنه یه شروع جدید بدون فکر به هیچ کسی

من حس میکنم بری پشیمون میشی.مدارس دیگه بچه ها ضعیف ترن

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

هیع هرچی به دانش آموزام میگم تو زمان حساس زندگیتون پارتنر نگیرید فایده نداره ضربه اش رو اینطور نشون میده 🫠

از نظر من که همون نمونه بمون نتیجه نگرفتنت بخاطر رابطه احساسی بوده که داشتی نه مدرسه ات چون مدرسه دولتی هم همینطور یه حداقل جو مدرسه نمونه درس خون تره

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

مدرسه دولتی معمولی هر چی باشه سطحش از نمونه دولتی پایین ترهاگه با کسی نبودی نمراتت بهتر میشدن،ضمن ای ...

نمیدونم واقعا میخوام برم امروز پرونمو بگیرم

اره ولی کلاس دهمم ۱۴ داشتم به خاطره معلمی که مسائل اقتاصدو درست یاد نداد از اون ۲۰  و۱۹ و۱۸ داشتم 

هیع هرچی به دانش آموزام میگم تو زمان حساس زندگیتون پارتنر نگیرید فایده نداره ضربه اش رو اینطور نشون ...

اولین بارم بود اونم ۲ماه دقیقا تو خرداد ولی تجربه شد میدونم میتونم درستش کنم

تازه معلمامونمم اصلااا خوب نیستن بعدم تست کار نمیکنن یعنی چیزه خاصیو از دست نمیدم ولی وقتم از اون طر ...

خب تو فک میکنی معلم هاتون خوب نیستن،بری مدرسه معمولی تازه متوجه میشی معلم های قبلی خیلی بهتر بودن

۱ سال مونده،بری مدرسه جدید باید چند ماه هم بگذره تا به محیط و بچه ها عادت کنی،فقط وقتت تلف میشه

بمون تو مدرسه خودت و همه چی رو از نو بساز

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
نمیدونم واقعا میخوام برم امروز پرونمو بگیرماره ولی کلاس دهمم ۱۴ داشتم به خاطره معلمی که مسائل اقتاصد ...

من جات بودم می موندم

ببین تو نمونه دولتی همه درس خونن

مجبوری یکم بجمبی (بجنبی) 

ولی تو مدرسه عادی یه تعداد کمی درس خونن 

کلا انگیزه ها تو مدریه عادی خیلی کمتره

صد در صد بهت میگم بمون

امسال از اول سال مشاوره بگیر و بخون

بعد ۲٫۵سال که فک میکردم نازام،شوهرم آز داد و آزواسپرم هست.تحمل این حجم از شوک را ندارم خدایا😭😭😭چرا آخه؟

اشتباه نکن بمون همون نمونه دولتی خیلی ها دوس داشتن جای تو باشن

منم همین فکرو میکردم گول امکاناتشو خوردم اما هیچ تاثیر مثبتی جز گریه و حال بدیو دپرسی نداشت من نهمم تو مدرسه عادی اونم نهایی بود ۲۰ شد معلدلم حس میکنم اگر برم تنها اذیت شدنم سره دوست نداشتنمه

استخاره کن

مرا‌برگردان‌به‌حالتی‌که‌قبل‌ازتو‌بودم‌و‌سپس‌ترکم‌کن...