2777
2789
عنوان

به عنوان کسی که نزدیک بیست کیلو کم کرده میگم

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 29 پست
چیا میخوردی؟

هرچیزی که ناهار یا شاممون بود میخوردم ولی کم، به جز غذاهای سرخ کردنی و پر روغن

ما زن‌ها رسم خوبی داریم ، زمانِ سختی ها شروع می‌کنیم به کوتاه کردن؛ کوتاه کردنِ ناخن‌ها، موها، حرف‌ها و رابطه‌ها..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچیزی که ناهار یا شاممون بود میخوردم ولی کم، به جز غذاهای سرخ کردنی و پر روغن

چقد کم مثلا میشه بگی 

مثلا اگه نونی باشه چقد نون میخوری 

برنجی باشه چندتا قاشق 

بعد گرسنه میشدی چیا میخوردی 

لطفا اصولش را بگو

من صبح زود با شکم خالی پیاده روی و بدنسازی میرفتم و ساعتای ۱ میومدم ناهار میخوردم

هروعده غذایی که داشتیم میخوردم به جز چیزای چرب و چیل و نیم ساعت بعد تو خونه ورزش میکردم یا میرقصیدم که رقص واقعا چربی سوز قوی ای هست و اصول رژیم اینه که تحرک داشته باش هر ساعتی از روز ولی اگه هم نمیتونی همش تحرک داشته باشی هرچیزی که خوردی بعدش شروع کن به رقصیدن که بدنت چربی بسوزونه

برای حمام هم از دوش آب سرد استفاده کن 

و اینکه رژیم من فستینگ بود ۱۶ ساعته

ما زن‌ها رسم خوبی داریم ، زمانِ سختی ها شروع می‌کنیم به کوتاه کردن؛ کوتاه کردنِ ناخن‌ها، موها، حرف‌ها و رابطه‌ها..

چقد کم مثلا میشه بگی مثلا اگه نونی باشه چقد نون میخوری برنجی باشه چندتا قاشق بعد گرسنه میشدی چیا میخ ...

برنج روزی یه وعده میخوردم درحد ۷ ۸ قاشق

نون من کلا حذف کردم ولی اگه نمیتونی حذف کنی لواش استفاده کن دو سه کف دست 

غذاتم هر هفته کم و کمتر کن که دیگه بدنت عادت میکنه به کم خوری و سریع سیر میشی

وقتی گرسنه میشدم میوه میخوردم و بلافاصله بعدش میرقصیدم که کالریشو بسوزونم

اتفاقا من ۵۰ کیلو کاهش وزن داشتم همونطوری که با خوردن چاق شدم با خوردن هم آوردمش پایین. رژیم یعنی درست و متناسب غذا خوردن نه گرسنگی کشیدن. باید پروتئین و سبزیجات و آجیل بخوری.غذا رو باید در ظرف کوچیک بخوری تا مغزت گول بخوره 

اسی وقتی تپل بودی از کجا لباس میخریدی پیج بهم بده لطفاً ااااا🥹🥹🥹

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

اسی وقتی تپل بودی از کجا لباس میخریدی پیج بهم بده لطفاً ااااا🥹🥹🥹

لباس نمیخریدم افسردگی گرفته بودم

الانم تپلم ۲۰تابایدکم کنم 

کم کمش۱۰تا۱۵تا کم بایدکنم

این کاربری دست دونفر 

لباس نمیخریدم افسردگی گرفته بودمالانم تپلم ۲۰تابایدکم کنم کم کمش۱۰تا۱۵تا کم بایدکنم

آیی منمممممم 

من نزدیک۹۰ کیلو با قد۱۶۹ ام😔😔😔💔

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

من الا۸۷ تاام غصه نخور ۱۰۴ بودم و تازه باشگاهوشروع کردم توهم میتونی قدمنم ۱۷۰ ۱۷۱

انشاءالله 🥹