2777
2789
تاالان نزددش اما دیشب بی رحمانه زدش خیلیییییی ازش متنفر شدم

میفهممت😔

باهاش حرف بزن بگو این فقط بچست!

کل صورتش اندازه دست توئه چطور دلت میاد پاره تنتو بزنی؟

یه بلایی سرش بیاد طاقت میاری؟

این بچه تب میکنه تا صبح جون میدیم براش بعد تو میای میزنیش؟

تو آدمی؟

حیوون وحشی هستی؟

سگی یا گرگی؟

البته این آخریا درو نگو من عصبانی شدم فقط

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

تاالان نزددش اما دیشب بی رحمانه زدش خیلیییییی ازش متنفر شدم

پسر جوریه که هر چی بزرگتر شد به پدر بیشتر نیاز داره که بالاسرش باشه. چون دختر تو خونه میمونه. مادرش میشه کنترلش کنه اما پسر نه

پسر منم اصلا از  من حساب نمیره خیلی با هم راحتیم . اما اگه پدرش یکم بهش چپ نگاه کنه انقدر مظلوم میشه انگار همونی نبود که منو اذیت میکرد 😂😂

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا مشاور میگفت مادر منبع امنیت بچه ست نباید از مادر کتک بخوره به هیچ عنوان

از پدرومادر نباید کتک بخوره حالا درحد یه گوشزدی عیب نداره نه مثل خر بچه رو بزنی

یه کلمه بدی یادگرفته بود اینم گفت این حرفو دیگه نزن دوباره تکرار کرد شروع کرد به زدنش ۴سال

چهارساله زدن داره؟ چه پدربی رحمی حالابچه ی چیزی گفته یادش میرفت بانصیحت میشدگفت تکرارنکنه

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
بچه اگه قرار بود با زدن تربیت بشه از نوزادی میزدنش... متاسفانه چون زورشون میرسه فکر میکنن هر غلطی می ...

دیشب تاالان خیلی نفرینش میکنم تودلم 

اصلا الان پیشم بمیره میگم سگ توروحت

پسر جوریه که هر چی بزرگتر شد به پدر بیشتر نیاز داره که بالاسرش باشه. چون دختر تو خونه میمونه. مادرش ...

حتی جوریه که حرف منو گوش نمبده زنگ میزنم باباش شوهرم هر چی پشت گوشی بگه قبول می‌کنه 😕

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

یه کلمه بدی یادگرفته بود اینم گفت این حرفو دیگه نزن دوباره تکرار کرد شروع کرد به زدنش ۴سال

در مواجهه بااین مورد باید نادیده گرفت فقط تا بچه فراموش کنه. الان که واکنش دادید خوب یادش می مونه اون کلمه رو و بازهم تکرار میکنه

میفهممت😔باهاش حرف بزن بگو این فقط بچست!کل صورتش اندازه دست توئه چطور دلت میاد پاره تنتو بزنی؟یه بلا ...

اصلااااا نمیتانم دیگه نگاش کنم 

واقعا از چشمم افتاده 

دیشب می‌گفت جلو کولر نخابونش مریض میشه جوابش ندادم 

در مواجهه بااین مورد باید نادیده گرفت فقط تا بچه فراموش کنه. الان که واکنش دادید خوب یادش می مونه او ...

حتی نباید بگید نگو. کوچکترین واکنش، اشتباهه. فقط نادیده گرفتن

اصلااااا نمیتانم دیگه نگاش کنم واقعا از چشمم افتاده دیشب می‌گفت جلو کولر نخابونش مریض میشه جوابش ندا ...

من اگه بودم میگفتم تو لازم نکرده دایه مهربون تر اط نادر بشی برا من برو گمشو

والا من اعصاب ندارم مث تو هیجی نمیگی

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

من توعمرم پدرم ازگل کمتر بهم نگفته ولی شوهرم خاطره های پدرش فقططططط کتکه

دقیقا همینه...من پیش مشاور که رفتم ازش پرسید گفت پدرم بچگی خیلی آدم مستبد و دیکتاتوری بوده دست بلند میکرده روش...

اینم شانس ما بیچاره هاست خواهر...باید پسرای مردمم تربیت کنیم سوای بچه خودمون 

جام می و خون دل، هریک به کسی دادند، در دایره ی قسمت اوضاع چنین باشد 💔

پسر جوریه که هر چی بزرگتر شد به پدر بیشتر نیاز داره که بالاسرش باشه. چون دختر تو خونه میمونه. مادرش ...

اینم با خودم خیلی شیرین بازی درمیاره فقط بهش میخندم حتی حرف بدم یاد گرفته بهش میخندم بچه س دیگه 

اما این عقده ای میخاد مثل پیرمرد رفتار کنه بچه م 

من توعمرم پدرم ازگل کمتر بهم نگفته ولی شوهرم خاطره های پدرش فقططططط کتکه

بهش بگو میخوای یه خری بشه نث خودت؟

نه اعصاب نه اخلاق نه حرف زدن بلده نه تربیت بلده!

میخوای همینش کنی بیا صب تا شب بزن ببینم چی تحویل میگیری مرتیکه خر پس فردا که زورش رسید یکی خوابوند در گوشت میفهمی چه غلطی کردی