دوستان نظر خانواده هاتون راجب استری کیدز چیه؟ من خودم عاشقشونم بنظرم خیلی خیلی با استعدادن و تلاشگر و امسال جایزه ی محبوب ترین گروه کیپاپو قراره ببرن(استیا جیغغغغغ) ولی واقعا بعضیارو درک نمیکنم که بهشون هیت میدن خیلی ادمای بی تربیت و بیکارین، نظر شما چیه؟
ولی خدایی خودت از همه بیکارتری اخه این ساعت استری کیدز😂
کوردم من دختر کاوه اهنگرم من بزرگ شده کوه های زاگرسم خدایا خاکمو مرز های کشورمو خیلج تاابد فارسم رو از همه بد خواهانش در امون بذار خدایا نذار کشورم به تاراج بره
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کوردم من دختر کاوه اهنگرم من بزرگ شده کوه های زاگرسم خدایا خاکمو مرز های کشورمو خیلج تاابد فارسم رو از همه بد خواهانش در امون بذار خدایا نذار کشورم به تاراج بره