2777
2789

نه

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان بابا من خیلی اعتقاد دارن ولی من زیاد نه به یه چیزایی اره 

اینا که تو کانالا میگن اکثرا چرته ولی احادیث و اینا اره که واقعا تو بعضی روزا ناخن گرفتن خوب نیست ....

یکجایی یه چیزی خوندم خیلی قشنگ بود میگه توی دنیا ۷۸۴۵۳۸۷۵۶۰۷۳۲۶ آدم وجود داره.  همونجور که به تعدادشون توجه نکردی به حرفاشونم توجه نکن رفیق 😉🌻🌻

من شدیدا عقیده دارم متاسفانه زندگی اینجوری خیلی سخت میشه

واقعا؟

سخت نیست؟

مثلا یه چیزی بخواین بخرید نوشته باشه خوب نیس؟

من زیر سنگم باشه باید بخرم همون موقع😂عجولم

هستم ولی خستم❤

واقعا؟سخت نیست؟مثلا یه چیزی بخواین بخرید نوشته باشه خوب نیس؟من زیر سنگم باشه باید بخرم همون موقع😂عج ...

خیلی سخته.  تازه من یه کانال دارم بش میگن استاد ، دیدمش کلاساش هم رفتم مثلا کلاس گزاشته بود در مورد تغذیه اسلامی چی بخورید چی نخورید ، گوجه فرنگی هویج نخود فرنگی کلا عر چیزی از فرنگی اومده نخوردید خوب نمیشه اینجوری زندگی کرد ک ، شدیدا افراط گرا ، ک حتما دارو امام کاظم بخورید ، دیروز گزاشته بود ویروسی دارع میاد مثه کرونا ، سیستم ایمنی رو تقویت کنین