2777
2789

همین عمویه خودم مشکل داشت و بچه دار نشد و بهترین وضع مالیو داره اگر مشکل از زنش بود یا الان جدا شده بود یا زن دوم گرفته بود زن عموم واقعا فرشتس 

یا همین خانم همسایمون با۵۰سال سن شکسته شده و تنهاست چون بچه دار نشد شوهرش طلاقش داد 

من خودم اگر روزی مادر نشم و مشکل از خودم باشه قطعا خودم جدا میشم چون خوب میدونم شوهرم عاشق بچست

خیلیارو دیدم تا زنشون مریض شد فورا زن گرفتن یا زنشون فوت‌شد به سرعت زن گرفتن نمیگم نگیرن بعد مرگش ولی اونقد عجله هم لازم نیست

ولی خیلی از زنا تو سن ۳۰سالی مطلقه میشن و تااخر عمرشون تنهان

ولی ما خانما خیلی گناه داشتیم🙂🤌🏽

💍♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقصیر خودمون هست که جلوی خانمای که شوهرشون مشکل داره گرفته اونا هم طلاق بگیرن 

ما خودمون اسم موندم با هر شرایط رو گذاشتیم وفاداری 

ولی مردها واسه بچه ازدواج مجدد کنن میگیم حق دارن بچه خودشون رو داشته باشن 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
همیشه چوب دلسوزی بیش از حدمونو میخوریم

هر چیزی حد و حسابی داره از جمله دلسوزی

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

من مادرشوهرم سرطان گرفت 

۲۰ تا سرویس طلا داشت و دو تا دستاش پر النگو بود اصلا النگو ها تکون نمیخورد تو دستش

با چند تا انگشتر سنگین

پدرشوهرم همه هزینه های درمان رو داد با قرض کردن

مادرشوهرم طلاهایی ک مال پدرشوهرم بود فروخت (دو تا انگشتر مردونه)

یه روز پدرشوهرم ب مادرشوهرم گفت ۳ملیون بده من یا پول نگشتری ک مال خودم بود رو بده

قرض

که بدهی هامو بدم

مادرشوهرم انقدر جیغ و داد کرده بود ک حد نداره بازم ۱۳ ملیون از پدرشوهرم گرفت دندوناشو درست کرد 

هر روزم داره وسیله خونه عوض میکنه و انواع محصولات مراقبتی میخره برو خودش

هستم ولی خستم❤