2777
2789
عنوان

راهکار زایمان طبیعی

352 بازدید | 35 پست

خانومایی که زایمان طبیعی داشتید 

من از۳۵ هفته شروع پیاده رویم هست هر روز روزی یکساعت و بعد ورزش های اروم که لگنم رو اماده کنم و ۳۶ هفته پیاده روی + ورزش لگنی نیم ساعت و نیم ساعت پله نوردی و ۳۷ هفته ورزش لگنی وپیاده روی و دمنوش های مخصوص و شیاف گل مغربی وهرشب ...

توراخدا  هرکسی راهکاری چیزی داره بهم بگه کمکم کنه تا۳۸ یا۳۹ زایمان کنم به ۴۰ هفته نکشم ...

بعد سز همی نمیتونم بکنم داروی بیحسی روم بی تاثیر و داروی بیهوشی بدنم واکنش میده به همین دلیل نمیتونم  

توراخدا اگر راهکاری چیزی دارید انجام دادید موثر بود بهم بگید...

سلین 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ب من پرستار سوزن فشار زد یه عالمهخدا ازش نگذره اذیت شدم خیلی

شنیدم خیلی بده ودردش اینا اذیت شدی خیلی ...

بخدا از بس بهش فکر میکنم خواب به چشام نمیاد دیگ نمیکشم خستم شده :) 

۳۴ هفته۱ روزم 

سلین 

من شنیدم حمام آب گرم رو به داغ قبل از زایمان خوبه،شربت زعفران هم شنیدم خوبه..البته اینا برای روز قبل یا ساعاتی قبل از زایمانه...

خودم سزارین بودم،راهکار شخصی ندارم...

ولی سوره انشقاق حتما بخونید ...

زایمان اولت هست؟همینایی که انجام میدی خوبه

اره زایمان اولمه اره دکترم داد ولی میترسم بکشه به ۴۰ هفته 

سه بار پام شکست بعد رباط پام سری اخر در رفت الان که رسیدم به این هفته ۳۴ هفته ام الان حس میکنم موقع بلند شدن ونشستن پام کش میاد یه جوری اصن افتضاح سنگین شده شکمم 

سلین 

من شنیدم حمام آب گرم رو به داغ قبل از زایمان خوبه،شربت زعفران هم شنیدم خوبه..البته اینا برای روز قبل ...

الان حمام اب گرم انجام میدم ، زیر دوش کمرم روماساژ میدم گاها قر کمر هم میدم که بچه تو لگنم قرار بگیره ...

سلین 

شنیدم خیلی بده ودردش اینا اذیت شدی خیلی ...بخدا از بس بهش فکر میکنم خواب به چشام نمیاد دیگ نمیکشم خس ...

استرس برات خوب نیست    سوره یس بخون وقتی استرس داری  دستت را دور شکمت بکش  خلاف عقربه ساعت  و نفس عمیق بکش

اره زایمان اولمه اره دکترم داد ولی میترسم بکشه به ۴۰ هفته سه بار پام شکست بعد رباط پام سری اخر در رف ...

عزیزم

نگران نباش

ایشالا به سلامتی زایمان میکنی

الان که مشکلی نداری؟

مشاوره زیبایی اندام (بانوان)

عزیزمنگران نباشایشالا به سلامتی زایمان میکنیالان که مشکلی نداری؟

انشالله ، 

مشکلی که نه ولی نفس کشیدنم بد شده دیگ و سنگینی شکم خستم کرده وتکرر ادرار شدید ...واین زانوم که اذیتم میکنه رباطش کش رفته واسه این 

سلین