《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دستهایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دستهایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم
من خیلی تحقیق کردمو اسلام گفته حجاب یک ارزشه نه چادرو متاسفانه ما این رو قاطی میکنیم.در قرآن همه جا ...
عباهم خوبه حجابش
به شرطی که چند وقت بعد باز از عبا تنزل نکنید پایین تر
چون دیدم که بعضیا بعد کنار گذاشتن چادر باتوجیهات مختلف مرحله به مرحله از حجابشون کم کردن
غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .
من خیلی تحقیق کردمو اسلام گفته حجاب یک ارزشه نه چادرو متاسفانه ما این رو قاطی میکنیم.در قرآن همه جا ...
بنظرم خیلی روش حساس نشو من خودم با چادر راحت ترم بقول یه حاج آقایی که حجاب اصل دین نیست قرا ر نیست هرکی شل حجاب بود بگیم کلا بده وباهاش ارتباط نگیریم خانمی را میشناسم خیلی هم مذهبی ولی بچه کوچک که داشت با عبا میومد دورهمی همینکه حجاب داری کافیه فقط مراقب باش بعضیا را میشناسم با اینکه سن دارن کم کم چادر را کنار گزاشتن حتی آرایش هم میکنن