2777
2789

پشت ترازو گوشیش رو برداشت احساس میکنم همون لحظه عکس گرفت نمیدونم چرا روم نشد بگم گالریت رو نشونم بده اگه کار خاصی میتونه بکنه تا فردا برم کارتم رو خالی کنم؟ 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونه تخلیه کنه.‌فردا برو جابحاکن

فردا میرم بانک میریزم حسابم شانس من همه پولام توی این کارته

ب آسونی میتونه با عکس از کارتت اسکن کنه..‌رمز رو هم ک داره

ولی رمز دوم برای خط خودم فقط میاد

فردا میرم بانک میریزم حسابم شانس من همه پولام توی این کارته

خب امشب مسدود کن مگه همراه بانک نداری؟انقدر سرم کلاه رفته که دیکه بع هیچ کسی اعتماد ندارم خیالت راحت به قصد کلاه برداری عکس کارتت گرفته 

خب امشب مسدود کن مگه همراه بانک نداری؟انقدر سرم کلاه رفته که دیکه بع هیچ کسی اعتماد ندارم خیالت راحت ...

آخه میگم برای رفع مسدودیت داستان نشه، الان مسدود کنم چطور رفعش کنم بعد؟ 

انقدر شگردها بلدن کلاه بردارا که ما اصلا بلد نیستیم‌چی هست فقط کارتت مسدود کن سریعتر

چی بگم بخدا موندم خودمم

آخه میگم برای رفع مسدودیت داستان نشه، الان مسدود کنم چطور رفعش کنم بعد؟

چه داستانی؟!!!خب صبح میری کارت میگیری از بانک .مسدودی کارت برای این مواقع اضطراری گذاشتن‌ که احتمال کلاه برداری هست