2777
2789
عنوان

لطفا هم آقا و هم خانم نظر بدید

113 بازدید | 10 پست

چون نمیخوام فعلا به همسرم موضوع را بگم 

اول ببینم صلاح بدونه یا نه ؟ 

از پارسال متوجه شدم پسرم که ۱۴ سالشه عکس +18 میبینه .بهش گفتم یک مدت مراعات کرد ولی متوجه میشدم هر از گاهی میبینه خب گفتم طبیعی به هر حال تا حدی کنجکاوی ولی همچنان بهش تذکر میدادم .

وای امسال که شده ۱۵ ساله میبینم که فیلم میبینه تو سرچ گوگل دیدم .

حالا میخوام بدونم با ابم موارد مواجه بودید و اگر طبیعی تا چه حد ؟ و شما چه عکس العملی نشون دادید به پدرش بگم .

و یا اینکه  ببرم مشاور و چه نوع مشاوره ای باید بره 🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهتره تنها نباشه اصلا و سرش گرم باشه و مشغول انجام کار باشه که شبم زودتر بخوابه

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

من خودم آسیب اینها رو خوردم

من حس میکنم تو این‌موارد دخترها عاقلانه تر رفتار میکنن حالا هر چقدر هم  به این راه کشیده بشن بلاخره به خودشون میان ولی پسرها نه طبیعی خب پسرها بیشتر گرایش دارن .

عزیزم خودت باید بری مشاوره 

پسرت ۱۴ ساله بوده نمیدونسی نباید مستقیم بهش بگی و نباید به روی خودت بیاری ؟!؟!؟

و نمیدونی که پسرت باید تو رو دوست و حامی خودش بدونه و اگه به باباش بگی از هر دوتاتون فراری میشه و پناه میبره به دوست !!!!!!

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

عزیزم خودت باید بری مشاوره پسرت ۱۴ ساله بوده نمیدونسی نباید مستقیم بهش بگی و نباید به روی خودت بیار ...

ممنون از نظرتون ولی با احترام باید بگم 

این راه که نباید به روی بچه آورد را در اطرافیان دیدم  دقیقا جواب عکس داشته براشون و فقط بخاطر اینکه گفتن به روی بچه بیاریم روش باز میشه بدتر میکنه ولی  الان پشیمونن چون میگن اگر همون اول به روش میاوردیم کمکش میکردیم الان به اینجا نمیکشید  آدم یه زخم که اندازه ی سر سوزن را درمان نکنه بعدش میشه به اندازه ی یه کف دست و پیش همه نمایان میشه ،  تا کی باید آدم خودش را به ندونستن بزنه بلاخره برای رفتن پیش مشاور دلیل میخواد .

ممنون از نظرتون ولی با احترام باید بگم این راه که نباید به روی بچه آورد را در اطرافیان دیدم دقیقا ...

من نگفتم فراموش کنین گفتم به روش نیارین و غیر مستقیم آموزشش بدین و اگه احساس کردین مشاور لازم داره خودتون با شوهرتون برین مشاوره تا اول خودتونو مشاوره بده و راه درست برخورد با طفل معصومو یادتون بده

فقط مراقب باشین به هیچ کسی نگین چون حتما سالها بعد میزنن تو صورتتون

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .