2777
2789
عنوان

شوهرم گفت غذاهات به دلم نمیشینه

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 23 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو پلو پز همون اول روغن و نمک میزنم دیگه آبکش نمی کنم، روغن زیتون خارجی بو نمیده ما هم استفاده می ...

اره روغن زیاون خارجی میگیره واسه سرخ کردن واینا بونداره ولی فک کنم واسه دم کشیدن برنج چون زمانش کمه بوش میمونه

اگر خیلی ماهرانه روغن دنبه درست کنی نه تنها بو نمیده که خیلی هم خوشمزه نیشه، روغن کنجد و روغن آفتاب گردان طبیعی اینارو میتونی استفاده کنی 

ولی تو وقتی باب دل همسرت رفتار کنی میشی ملکه براش میذارتت رو سرش، یکم مهارتتو ببر بالا، با عشق غذا درست کن، زعفران ، گلاب، هل، ادویه های مختلف، داروین ، پیاز نگینی سرخ شده طلایی ، فلفل دلمه اینا همه غذاهارو خیلی خوشمزه می کنن، بنظر من سلاح زن یا یکی از چیزایی که باعث میشه تو دل شوهرش نفوذ کنه آشپزیش و به زیبایی خودش رسیدنه

اگر خیلی ماهرانه روغن دنبه درست کنی نه تنها بو نمیده که خیلی هم خوشمزه نیشه، روغن کنجد و روغن آفتاب ...

غذاهام زیادم بدنیست تازه بادوتابچه زیردوسال ولی شوهرم یکم زیادی بدغذاس وروهمه چی حساس شده دیروز بهش گفتم ببین چقدلاغری خب یکم بیشترغذابخور گفت میخام بخورم غذاهاتو به دلم نمیشینه