2777
2789
عنوان

خانوما بیاین

78 بازدید | 7 پست

ببخشید اینو میگم ولی کسی نیست که باهاش درمورد اینجور چیزا حرف بزنم من تو رابطه یکم سردم زیاد یعنی اینکه کلا سرد باشم نه در یه حدی سردم همسرم تو نوشیدنیم قطره ریخته بود خیلی فرق کرد تو رابطمون یعنی من دوست دارم هر بار از این قطره بریزه یغنی خودمم از اون یکم سردیم اذیت میشم بنظرتون برم دکتر؟؟ اخه خجالت میکشم برم به دکتر بگم من تو رابطه سردم ولی از اینم میترسم که این قطره ضرر داشته باشه ولی راضی بودم از این قطره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر کارش اینه خجالت ندارع که برو حل کن

بنظرت اینکه با قطره رابطمون خوب شده یعنی من مشکل داشتم؟؟ چون قبلا فک میکردم زیادم مشکل ندارم ولی الان میبینم نه انگار این قطره خیلی خوب بود 

به نظر من نصف خانم ها همینجوری ان. معاشقه رو یکم بیشتر طولش بدین این باعث تحریک بیشتر خانم تو رابطه میشه. اگه زود به اون چیزی ک میخواین برسین لذتی براتون نداره 

ینی میشه ی روز منم تیکر بارداری بزارم و منتظرت باشم کوچولوی من؟ 🥺❤

به نظر من نصف خانم ها همینجوری ان. معاشقه رو یکم بیشتر طولش بدین این باعث تحریک بیشتر خانم تو رابطه ...

مشکل اینجاست که من معاشقه برام بی معنیه عوض اینکه خوشم بیاد بدم میاد ولی با این قطره که گردشخون و میبره بالا خوشم میومد از معاشقه