2777
2789
عنوان

دوس پسر ده ساااال پبشم😰

405 بازدید | 42 پست

متوجه شدم امروز که پارتنر الانم 

که ۹ ماهه باهمیم

خانوادشم در جریانن

و قضیه خیلی عاشقانه و جدیه

میشه پسر خاله ی دوس پسره ده سال پیشم!!!!

چطوررر ممکنهههه

از کجاااا باید میفهمیدممممم

حتی فامیلاشونم شبیه بهم نیس

اصن پارتنرم ایران نیس..

تمام وجودمووو استرس گرفته

ببینیم اون قیلبه نهابتا ۴ ماه باش بودم رفت به خانوادش گعت اونام تحقیق کردن و بعدا بهس گفتن نمیشه و اون دختر از نظر مالی شدیدا پایینتره و فلان

حتی یادمه مادرش گفته بود ابنا خونشون کاه گلیه..

بدون اینکه من و خانوادمو شهرمو هر چیزی که واقعا بود ببینن تحقیرم کردن بعدم پیره بقول خودش واس اینکه من جدا شم رفت خیانت کرد

چقدر من عذاب کشیدم اونسال

۱۹ سالم بود

حالا بعد از ده بازده سال اینجوری خدا رو به رومون کنه ؟؟

از سر شب حالم بده.

عکس تولدشو امروز پارتنرم نشون داد گفت ببین این فامیلامونن تولدپسرخالم بوده جمعن دور هم.

برام فرستاد عکسو

سرییییع شناختم و جریانو گفتم

اونم گفت وای یادمه اونساا با خانوادش یر یه دختر تو دانشگاه دعوا داشت پس تو بودی!!!!

کلی آرومم کرد گفت نمیذارم خالم رو مادرم تاثیر بذاره..

ولی خیلی همه چی بهم ریختس بچه ها

دلم آشوبه

خوابم نبرده تا الان

اخه از بین چندتا خواهر حتی مامان مارتنرم با اون خالش رابطشون خیلییییی خوبه

و پارتنرمم میگه کلا اخلاق خالش داغونه و با همه اینجوریه

ولی من اون حرفا و خاطره تلخ، اینکه چشم تو چشم میشیم.. اذیتم

روحم اذیته

من حتی ذره ای حس به اکسم ندارم ولی هنوز حرفای مادرش در مورد من و خانوادمو یادم نرفته

منو بد دلمو شکستن..

چرا خدا اینکارو داره با من میکنه

چرا

چرااااا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا قطعی و رسمی نشده اصلا ارتباط نگیر بااون فامیلشون

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

ای وای واقعا عجیبه چه پارتنر خوبی داری چه زود درک کرد واقعا افرین بهش اجازه نده چیزی بینتون رو خراب ...

اولش برگاش ریخته بود ولی خب چون پخته تره سریع هضم کرد

تلاشمو میکنم

گفته نه تو نه من هیچ چیز نگیم به مادرش حتی فعلا

اره اونج اخرش گفت حتی به مادرمم نگیم الان بذاریم بره جلو اروج همه چی

چه پسر عاقلی خداروشکر خوبه درک و فهم داره خودت هم دیگه دنبالش را نیار نامزدت را حساس نکن

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»